IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Малка черна рокля – задължителна в летния гардероб

25 юни 2023 18 00

Как да я съчетаете за перфектен стил

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Добра новина – сезонът на роклите официално настъпи. Ако вашата количка за пазаруване онлайн вече е пълна с няколко модела, няма да ви виним, защото сме в същото положение. Носенето на рокля през лятото е задължително, особено когато настъпи първият ден с температури над 25 градуса. Въпреки че може би не е първото нещо, което може да ви дойде наум за лятото, малката черна рокля ще бъде на почит тази година, въпреки цвета си, който привлича слънцето.

Помислете за това по следния начин – когато купувате черна рокля, вие получавате дреха, която можете да носите през цялата година, а не само в един сезон. Така че в дългосрочен план това може да бъде по-полезна инвестиция от тази, за която знаете, че ще носите само три месеца в годината. Освен това черното е на пиедестал тази година и е определяно като един от най-добрите цветове, което ни дава пълна свобода да го носим по всяко време.

Разбира се, носенето на черна рокля през лятото е свързано с някои изключително важни стилистични решения, за да я направите подходяща за сезона.

Какво да носите с лятна черна рокля

Сандали

Всички имаме чифт сандали у дома, а някои от нас дори имат цял шкаф. Черната лятна рокля и сандалите са подходящо съвпадение, тъй като отворените обувки гарантират, че тоалетът ще пасва точно на сезона и времето, за сметка на чифт мокасини, които биха били малко по-подходящи за хладното време. Красотата на сандалите се крие в това, че всеки цвят или стил може да се съчетае перфектно с черната рокля.

Риза

Ризата е лятната версия на яке, като може да се използва за наслояване върху всички по-леки тоалети, ако времето започне да захладнява. Ризата също така може да ви помогне да направите вашата черна лятна рокля по-подходяща за офис среда.

Каубойски ботуши

Ако сте готови да се обърнете към вътрешната си каубойка, то тези чифт ботуши трябва да бъдат вашият избор с черната ви рокля. Това е неочаквано решение, което означава, че със сигурност ще предизвикате интерес сред останалите.

Слънчеви очила

Нито едно лятно облекло не е завършено без слънчеви очила. Любимият ви чифт ще свърши работа, но ако питате нас, бели очила в контраст с черната рокля ще бъде изключително стилно.

Дънково яке

Дънковите якета винаги са на мода и за ваш късмет има около милион и един начина да ги носите. Когато се съчетае с лятна рокля, стилът ви става ежедневен и стилен, подходящ както за офиса, така и за разходка с приятели или вечеря с половинката.

Блейзър

Когато слънцето не е толкова силно, изберете блейзър върху черната си лятна рокля. Лененият модел ще допълни лятната атмосфера и ще направи стила ви подходящ за офис средата.

6 тоалета с черна рокля за лятото

1. Ефирна рокля, токчета и шал

Знаете ли за онова усещане, когато тоалетът ви е завършен, но все нещо ви липсва? Това може да се преодолее, като добавите копринен шал към визията си. Увит в косата ви, около китката или по протежение на дръжката на чантата ви, аксесоарът може да си проправи път във всеки страхотен летен тоалет и да го завърши напълно. Когато се носи с черна ефирна рокля, коприненият шал наистина ще изпъкне, което го прави перфектен за вечерна среща.

2. Макси рокля със сандали

Семпла черна макси рокля се съчетава перфектно, когато я носите с други семпли, но стилни базови дрехи. Звездният чифт равни сандали и ефектни слънчеви очила правят голяма разлика, когато става въпрос за летните аксесоари. Макси роклята може да се облече след дълъг ден на плажа или да се носи по време на вечерна разходка край морето. Приберете косата си в обикновен кок и получавате перфектна лятна визия.

3. Прозрачна рокля с боти

Напоследък прозрачните визии се появяват навсякъде, така че защо да не се включите в тенденцията и да изберете подобен стил? Доколко рискован ще бъде този ход зависи изцяло от бельото, което обличате под роклята. Добавете стилни аксесоари, избирайки лъскави металик артикули и високи до коляното ботуши.

Лятна мода – на преден план са дрехите с цветя

Лятна бижутерия – няколко тенденции, които да следвате

Лятна мода – перфектните тоалети за офиса

4. С риза

Лятото просто не може да премине без класическата черна рокля, която може да носите в дните, в които не знаете какво да облечете. За моментите, когато сутрините и вечерите са малко по-хладни, вземете любимата си риза, която да облечете върху роклята. Независимо дали вашата е свежо бяла или украсена с различни мотиви, този външен вид е нещото, към което може да се връщате отново и отново. Изберете сандали през по-топлите дни или маратонки, ако ви предстои дълъг ден на крак.

5. С чехли

Красиви деколтета, ръкави с паднали рамене и флорални детайли идват наум, когато мислим за романтични летни рокли. Странно или не, тези модели също изглеждат толкова добре и в черен цвят. По-тъмните дрехи са много по-стилни и могат да се обличат за вечерни събития, на които дрескодът е строго официален. Съчетайте вашата черна рокля с любимите си чехли, за да бъдете небрежни или изберете ток, ако искате да бъдете по-официални.

6. С блейзър

Блейзърът е един от задължителните артикули в гардероба не само през лятото. Той извежда както ежедневните, така и по-официалните рокли на съвсем ново ниво на шик. Ако искате да бъдете перфектни за офис средата, добавете клъч и обувки на ток. За по-небрежен вид изберете маратонки и чанта през рамо.

За още съвети от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари