IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл, Джиджи Хадид и други звезди пренасят тенденцията Vanilla Girl в есента

29 септември 2023 14 30

Вижте кои известни дами се надпреварват да носят изцяло светли, неутрални тоалети

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джиджи Хадид, Меган Маркъл, Оливия Уайлд и други известни дами пренесоха модната тенденция „Vanilla Girl“ и в есенния сезон. Ако и вие си падате по чистата и свежа естетика на т. нар. „ванилено момиче“, което се облича основно в минималистични дрехи в бяло, кремаво и екрю, то не се притеснявайте – тази мода ще продължава да е актуална и през студените месеци.

Семплият и изчистен външен вид, при който човек носи изключително прости като кройка дрехи, изцяло в светли нюанси, беше актуален и по-рано тази година. Повечето известни личности се надпреварваха да се обличат в различни монохромни крайбрежни тоалети в светли цветове. Но се вижда, че ярките цветове и щампите явно така и няма да се завърнат на мода! Кафявото, черното, бялото и екрюто доминират модните подиуми и за следващите сезони.

Преди няколко дни топмоделът Джиджи Хадид се появи в бял, прост тоалет на лежерната си разходка в Милано. Красивата блондинка беше забелязана да излиза по улиците на италианския град във визия, която беше едновременно небрежна, готина и много ванилова. Хадид носеше изчистена бяла риза с копчета, съчетана с чифт бели дънки с прави крачоли. Нейните аксесоари пък бяха по-маслени и кремообразни. Тя беше завършила визията си с шикозна мини чанта в жълто с горна дръжка и маратонки Adidas Sambas.

Хадид за пореден път ни припомни, че неутралните тонове всъщност са класическа, вечна визия, а не модна прищявка.

Джиджи Хадид;

Джиджи Хадид; Снимка: Getty

На основната снимка пък виждате херцозите на Съсекс – Меган Маркъл и съпругът ѝ принц Хари, които дойдоха в синхронизирано светло облекло на една от последните си публични появи – да изгледат шестия ден от Invictus Games на 15 септември 2023 г. в Дюселдорф, Германия.

Деми Мур;

Снимка: Getty

Холивудската икона Деми Мур присъства на шоуто на Dior Homme Menswear (пролет/лято 2024 г.) като част от Парижката седмица на модата на 23 юни 2023 г. в Париж, Франция. Красивата брюнетка дойде в кремав костюм от две части, съчетан със загащена бяла риза с яка и оригинална малка чанта, закачена на гайката на панталона ѝ.

Кейт Мос;

Кейт Мос; Снимка: Getty

Супермоделът Кейт Мос се появи в прозрачна рокля във ванилов нюанс на събитието The Albies на фондацията на Амал и Джордж Клуни Clooney Foundation For Justice, което се проведе на 28 септември 2023 г. в Ню Йорк.

Парис Джексън;

Парис Джексън; Снимка: Getty

Дъщерята на покойния крал на поп музиката Майкъл Джексън – Парис, се появи в тази ванила визия на бала на Елизабет Тейлър в борбата срещу СПИН. Събитието се състоя в хотел „Бевърли Хилс“ на 21 септември 2023 г. в Калифорния.

Актрисата и режисьорка Оливия Уайлд също заложи на неутралната тенденция във визията си, появявайки се в мръснобял костюм с широк панталон на 28 септември.

На долната снимка виждате супермоделът Наоми Кембъл, която присъства в елегантен, решен изцяло в мръснобяло тоалет от две части, с асиметрични сако и пола, съчетан с високи ботуши в абсолютно същия светъл нюанс. В този си вид Черната перла дойде на модното шоу на Fendi (пролет-лято 2024 г.), което се проведе на 20 септември 2023 г. в рамките на Седмицата на модата в Милано, Италия.

Кендъл Дженър;

Кендъл Дженър; Снимка: Getty

Сестрите Кендъл и Кайли Дженър също заложиха на минималистичната ванила тенденция на някои от последните си появи в Париж и Милано. На горната снимка виждате по-голямата сестра Кендъл на ревюто на Gucci Ancora по време на седмицата на модата в Милано на 22 септември 2023 г. На долната снимка пък е Кайли, която се появи във френската столица в невероятна бяла рокля с асиметрична горна част. Тоалетът, който е част от колекцията на Sportmax SS24, обгръщаше плътно невероятното ѝ тяло.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари