IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Плаж, слънце, море – най-популярните тенденции за бански това лято

5 май 2024 15 00

Какво ще носим само след месец

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Когато пазаруваме бански костюми, последното нещо, за което мислим, са тенденциите. Вместо това мисловният ни процес е насочен към модели, които отговарят на бюджета ни и изглеждат така, сякаш ще издържат на жаркото слънце и силните вълни. Както повечето от нас, аз съм склонна да инвестирам в бански, които ще продължат да ми служат няколко години подред, без да избеляват или да се разширяват.

Въпреки това, банските са лесен начин да експериментирате със стила си. В крайна сметка модата е предназначена да бъде забавна, а какво по-забавно от блестящи бикини? Ако сте напът да започнете да търсите любимия си комплект за плажа, не търсете повече. Ние сме ви приготвили най-популярните летни тенденции сред банските, които ще ви помогнат да намалите времето в магазините и да елиминирате лутането.

Според модните експерти, тазгодишните тенденции следват основните теми на модата в момента – нежно розови кокетни стилове и всичко, вдъхновено от каубойската тематика. Независимо от тенденциите, стилистите все пак са съгласни, че изборът на кройки, които ви карат да се чувствате добре и да пасват на тялото ви, са основните, към които трябва да се насочите.

Най-популярните бански това лято

1. Кокетка

Женствените нюанси и детайли ще бъдат изключително популярни тази година. Помислете за кокетни панделки, бебешкорозово и много други подобни. Въпреки че манията по панделките леко се изпари след празничния сезон, безспорно този детайл добавя по-момичешки привкус към всеки тоалет, включително плажния. Докато кокетният вид може да изглежда нереалистичен за ежедневния ви гардероб, в банските костюми той безспорно намира място и е много подходящ.

2. Тих лукс

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angwi Tacho (@angwitacho)

София Ричи Грейдж току-що пусна колаборацията си с марката за бански костюми Solid & Striped, в която демонстрира, че повлияният от тихия лукс външен вид няма скоро да отшуми. Популярната естетика играе огромна роля в тенденциите при банските това лято. Обикновените черни дизайни с типични кройки или цял бански с шикозни детайли са вечни и си заслужават инвестицията.

3. Спортен

Ако спортните визии за плуване не са включени в тазгодишните ви списъци за лятото, променете това. Въпреки че изглежда така, сякаш се подготвяте за състезание, днешните спортни бански са точно обратното. Те съчетават в себе си две неща – красота и практичност, като особено много наблягат на второто. Независимо дали влизате в морето за няколко дължини, или просто за да се топнете и да се спасите от жегата, спортните бански са чудесни и за двете.

4. Бохо стил

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toni Bravo (@bonitravo)

Следващата ера, която се предвижда да се завърне в модата, са 70-те години. Няма съмнение, че плетените визии, блузите с волани и дънките с широки крачоли вече са в гардероба ни, което ни навява мисълта, че бохо визиите ще продължат да властват и през лятото. По-конкретно ще видите влиянието на 70-те години в горнищата стил бриджитка и долнища с много висока талия, издължаващи краката.

5. Ярки цветове

Още от миналата година металик цветовете живеят на върха на йерархията в модата, така че има смисъл да бъдат популярни и сред банските. От изцяло металик костюми до бански в приглушени тонове, посипани с блясък, ярките цветове са забавен начин да направите изявление на плажа.

6. Каубойска ера

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Arletta (@emma.arletta)

Това може да не е Тексас, но банските в каубойски стил ще бъдат на мода и тук. В съчетание с влиянието на Бионсе, уестърн облеклото е напът да стане още по-популярно. Очаквайте да видите всичко от каре и деним до крайбрежна каубойка с малко по-женствен привкус.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари