IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коледен маникюр или маска и нокти с един десен – вие избирате!

26 ноември 2020 14 30

Вижте няколко нестандартни идеи

IStockphoto

Тази година маникюрът за Коледа определено ще е по-нестандартен. Наред с ноктите, украсени със снежинки, шапчици с червени помпони, елхички и многоцветни лампички, мнозина ще се съобразят с нещо много важно – каква предпазна маска ще носят в дните до празника и на самия него. Така например, ако предпазното средство е едноцветно, то може да бъде в тон с облеклото, цвета на косата и маникюра.

Още през първите няколко месеца на социалната изолация, предприемчиви фирми пуснаха в продажба маски, които вървят в комплект с някои модели дрехи. Така трикините бяха хит на плажа това лято. Сега, с наближаването на Коледа, много маникюристи от САЩ показват идеи за нокти и маска в един принт, които заменят традиционните по това време на годината.

Като задължителен аксесоар, предпазващ от заразяване и разпространение на коронавирус, маските са нещо повече от защитно средство. Те могат да бъдат чудесен начин за себеизразяване и показване на вашия стил на обличане.

Ето няколко идеи за маска и нокти с един десен, с които може да бъдете на Коледа, но и не само: 

1. Галактически

Тази година ноктите, в които сякаш е разположена цяла галактика, са истински хит. Комбинацията между синьо, лилаво, розово и бяло е страхотна.

Ако сте се сдобили с маска, която е с принт, изобразяващ част от космоса, то може да използвате същия за вашия маникюр.

Предлагаме ви една идея от маникюристка от Сан Франциско, която обожава да съчетава предпазната маска с ноктите си. Тя е направила нещо като „капещ френски маникюр“ с галактически рисунки.

2. Черно със звезди

По много маникюри има златни звезди, но тук те са на черния фон на маската. Може да ги пренесете и върху ноктите си. Ако пък тоалетът ви за празника е по-изчистен, ще улучите десетката с това съчетание.

Може да нарисувате или залепите готови ваденки звезди върху прозрачна или бежова основа. Ако имате по-дълги нокти, то ще успеете да направите поне 3 броя с жълт цвят или златист брокат.

3. Плодове/цветя

Ако предпазната ви маска е по-шарена, с флорални мотиви или плодчета като ябълки, череши, малини, може да я съчетаете с дрехи в розово или червено. Що се отнася до маникюра, много лесно е да поставите бяла или светлобежова основа, върху която да нарисувате по няколко акцента.

Съчетайте маската с ноктите, като ги украсите с цветя или плодове с червено/розово и зелено.

4. Маникюр и маска в червено

Ако пък сте заложили на по-традиционен коледен маникюр и ноктите ви са в червено, с много снежинки, захарни бастунчета или играчки за елха, просто потърсете маска с подобен десен.

В магазините вече се продават предпазни средства в бяло, червено и зелено. Някои от тях са с любимите ви снежинки, симпатичен Дядо Коледа или многоцветни подаръци.

Ето и още идеи за маникюр, които да разгледате: 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари