IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр 2021 – 5 идеи в бял цвят

17 януари 2021 12 00

Подходящи са за зимата, но и не само

IStockphoto

Бялото е класика и основен цвят в много маникюри за зимата. Комбинира се чудесно със синьо, черно, червено, но и с доста други по-тъмни, както и с неутрални цветове. То кара декорациите да изпъкват и може да промени скучно лакираните нокти само в един нюанс, бидейки основен акцент.

Плътните бели лакове никога няма да излязат от мода. Освен за основа, те са предпочитани за различните разновидности на френския маникюр, които ще продължим да срещаме и през 2021 г. След тях, по-прозрачните нюанси, наричани млечни, също са търсени.

Все повече маникюристи показват как да си направите в домашни условия по-изчистен и същевременно елегантен маникюр с бяло за основен цвят. Те ползват сив/златен брокат, залепващи се ленти, дребни камъчета или дребни рисунки в черен цвят, за да ги направят перфектни и същевременно да не са прекалено претрупани.

Ако търсите идеи за маникюр в бял цвят, то днешният материал е за вас. Повечето от тях може да получите сами у дома, с малко повече сръчност и търпение.

1. Нежен маникюр с ленти

Трябва да лакирате ноктите си в по-плътен бял цвят. Той може да бъде с перлен, матов или друг ефект, зависи с какъв разполагате. След като хубаво изсъхне, на част от ноктите поставяте лъскави самозалепващи се лентички.

Може да ползвате ножичка и пинсетка, за да сложите по-прецизно сивите ленти. Те може да са две по две, кръстосани или да разделят половината нокът – вие избирате. Накрая запечатвате с безцветен лак за по-голяма издръжливост.

3. Релефен френски маникюр

Тази зима ноктите тип „пуловер“ са доста актуални. Вместо да правите релефна плетка на целия нокът, пробвайте с 3D френски маникюр. Разбира се, той трябва да е в бял матов цвят.

За тази идея е хубаво да отидете на маникюр и да имате по-дълги нокти, част от които може да са лакирани с бял лак с лек брокат.

4. Маникюр с релеф на 1 нокът

Ако ви допадат различните мотиви от пуловерите, които носим тази зима, то си направете такива на всички нокти. Но вместо те да са чисто бели, вкарайте един телесен цвят. Например бежово или светлорозово.

Може да поставите нюд основа на четири плочки, а на петата да пожелаете релефна плетка в бяло. Може и 3D декорация на всички.

Маникюрът с по един нокът в бяло на всяка ръка е изключително нежен и подходящ за всякакви поводи.

5. Бяло като сняг

След края на празниците сигурно ви са омръзнали традиционните идеи за коледен маникюр. Време е да се ориентирате към по-изчистени в бяло. В тях може да има малък акцент, напомнящ, че все пак е зима.

Снежинките са изключително красиви. Те са най-използваният мотив при декорацията на ноктите този сезон. Затова могат да присъстват на всички нокти или само на един на всяка ръка.

Снежинките могат да се направят с печат или тънка четка върху безцветна или бежова основа. На останалите плочки се поставят плътни бели лакове един от които е с брокатен или холограмен ефект.

Ето и още идеи за зимен маникюр, които ще ви вдъхновят:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари