IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън, на какво дължиш тази блестяща коса?

28 октомври 2021 14 30

Актрисата с нов продукт, който би се харесал на Рейчъл Грийн

БГНЕС

БГНЕС

Представяйки ви най-новите трендове в косите за 2021 г., неведнъж сме говорили за подстрижките от 90-те, които отново са актуални. Сред тях тази на Рейчъл Грийн от „Приятели“ е най-популярна. Ако усмихнатото момиче, обличащо се винаги по модните тенденции, излезе от телевизора днес и се разходи из магазините, със сигурност би си купило най-новия продукт на Дженифър Анистън. Актрисата, която влезе в нейния образ и се превърна в любимка на мнозина, има с какво да зарадва всички фенки на сериала, както и тези, които не пропускат да използват балсам.

52-годишната звезда, която наскоро ни изненада със своята линия за грижа за косата, сподели интересно видео в Instagram. В него тя нетърпеливо отваря кутията на LolaVie, точно като Рейчъл, която току-що се е върнала от шопинг.

„Тук е! Толкова се вълнувам да ви разкрия втория ни продукт... Нямам търпение да опитате това“, коментира Анистън, която отваря кутията в компанията на домашните си любимци, за да хване в ръка своя балсам, наречен Perfecting Leave-In.

Опаковката в черно и бяло, на която Дженифър се усмихва, съдържа 100% веган съставки сред които роза, кокос, амарант и други.

Балсамът на актрисата, който със сигурност би стоял в шкафчето на Рейчъл Грийн, става и за жени с къдрави коси, като има способността „да укроти“ по-непокорните кичури.

„Екипът ми и аз работим върху разработването на тази марка от години“, каза по-рано пред PureWow актрисата, говорейки за старта на своята козметична линия. Тя увери, че разчита на най-добрите специалисти.

„Преминаваме през безброй кръгове от идеи, като тестваме всяка версия на продукта, за да видим как се представя. Също така обичам да споделям мостри с моите приятели. След като им дадем зелена светлина, нашите продукти се подлагат на обширни лабораторни тестове, за да сме сигурни, че можем да подкрепим твърденията си. Разбирам, че съм малко перфекционист, но обичам да казвам: „Когато знам, знам“, коментира още Анистън.

Дженифър, която най-вероятно вече е изпратила по един балсам на Кортни Кокс и Лиса Кудроу, разкрива още, че въпросният овлажнител за коса наистина работи. Той не само задържа влагата в косата, но и предотвратява начупване и къдрене след изсушаване, като придава стил и перфектен блясък. Не на последно място, тя препоръчва да се ползва на мокра коса, като след нанасянето се разресва хубаво с гребен. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари