IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Празничен педикюр – Джей Ло с идея в кафяво

30 ноември 2022 08 30

Певицата ще посрещне първата Коледа с Бен Афлек

IStockphoto/БГНЕС

IStockphoto/БГНЕС

Празничен педикюр си направи Джей Ло за своя първи Ден на благодарността с Бен Афлек. В своя Instagram певицата показа страхотна визия в кафяво – част от техния специален уикенд. Междувременно нейният маникюрист я издаде, разкривайки каква идея е избрала за ноктите на краката.

Оказва се, че освен мекия бежов пуловер, изчистените дънки и пухкавите яке и плетена шапка, певицата е искала и педикюр в тон с есента и въпросния празник. И се предполага, че освен да похапва вкусни ястия с близки и приятели около масата, тя се е отдала на спа с Афлек, където е успяла да покаже своите нокти в кафяво.

Педикюр – с камъчета – перфектен за сезона

Ако и вие искате да поддържате добре оформени и лакирани ноктите на пръстите на краката, то може би идеята на Джей Ло ще ви допадне. Тя е публикувана в официалния профил на Том Бачик, който се грижи за маникюра и педикюра на звездата от години.

Специалистът е използвал млечнокафяв тон за основа, върху която е разположил бляскави камъчета.

Въпросните бижута не оформят снежинка, а по-скоро цветенце – по едно на двете най-големи плочки. Оказва се, че те не са обикновени, а кристали Сваровски.

С педикюра на Джей Ло Бачик дава идея на много дами, които ще посрещнат празниците на топло – било то на почивка в чужбина или пък в някой уютен хотел, където може да се възползват от спа процедурите и така да разходят босите си крачета.

Звезден маникюр: Джей Ло добави инициалите на Бен Афлек

Есенен маникюр: Джей Ло с идея за всички, които мразят оранжево и кафяво

Маникюр с цветя – Джей Ло ни дава страхотна идея

This Is Me … Now, се казва новият албум на Лопес, с който сякаш певицата отваря друга страница от живота си. След Деня на благодарността, звездата и нейният съпруг се готвят за посрещането на Коледа и Нова година – първите им като семейство Афлек.

За още тенденции в маникюра и света на красотата последвайте профила на Tialoto в Instagram и страницата във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари