IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетни прически – Кара Делевин скъси косата си

6 април 2023 14 30

Моделката се включи в популярна тенденция

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Кара Делевин реши да започне пролетта с промяна във визията, подстригвайки косата си в къс боб.

Супермоделът наскоро се сбогува с дългите кичури и заложи на драматична трансформация, в която косата ѝ стига само до рамото. Промяната на Делевин е направена в известно фризьорско студио в Лос Анджелис, като косата ѝ не само е подрязана драстично, но и е боядисана в малко по-светъл нюанс на русото.

„Вижте кой друг реши да се подстриже късо за лятото“, написа фризьорката Риуна Капри под снимка на Кара. Боядисването на кичурите е направено от Ники Лий, а Райън Ричман е отговорен за оформянето на цялата прическа. На снимката Кара носи червен блейзър, който идеално пасва на мекия червен грим около очите. Тя допълва визията с дълго колие с талисман на женска фигура и златна огърлица.

Делевин е добре позната с това, че носи рошавата си коса на дълги къдрици, но Капри оформи новата ѝ прическа точно над раменете и с лека странична част. Въпреки че няма накъсани слоеве, които лесно могат да превърнат подстригването в мълет, фризьорката добави кичури, които рамкират лицето, както и леко пернати краища за по-леко усещане. Райън Ричман след това създава фини плажни вълни към боба, като по този начин добави още повече измерение и красота.

Този плажен боб е подобен на естествения боб, но включва по-изявени плажни вълни. Основната разлика между двата вида е толкова проста, колкото и оформянето, така че, ако харесвате прическата на Делевин, има няколко съвета, които да следвате, за да я постигнете.

„Ако имате по-фина коса с много малка текстура, ще трябва да добавите по-дълги слоеве, за да придадете движение на прическата, без да премахвате така необходимата тежест“, казва Лиз Рексорат. Ако пък имате средна до гъста коса с малка или средна текстура, трябва да добавите по-леки слоеве, за да създадете движение.

След като получите желаната дължина, може да използвате маша, за да накъдрите косата си, за създаване на атмосфера на плажни вълни. И ако топлинното оформяне на косата не ви допада, винаги може да добавите плажна текстура към кичурите само с текстуриращ спрей с морска сол.

Прически за пролетта – стилът боб ще бъде доминиращ

Пролетни прически – Джулия Робъртс се сдоби с бретон

Прически 2023 – пробвайте тренда C-Cut

Новата прическа на Делевин идва по-малко от месец, след като тя се появи на червения килим на наградите „Оскар“ с прекрасна червена рокля на Elie Saab с огромна цепка, показваща дясното ѝ бедро. Тя комбинира тоалета с червени токчета и красиви бижута, включително обеци, гривна и колие.

Това беше първата поява на Делевин на наградите „Оскар“, като тя не само се разходи по червения килим, но също така връчи и статуетка.

За още тенденции за звезди и красота последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари