IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коледно Барби – най-популярният грим за Коледа

14 декември 2023 17 40

Ето как да се сдобиете с визията

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Когато филмът за Барби направи премиерата си през юли, бяхме леко шокирани, че Грета Гъруиг не е включила празничната визия на емблематичната кукла. Коледното Барби е може би една от най-бляскавите вариации на играчката, като се има предвид стила ѝ – волани, панделки, кадифе, тюл и дори акценти от изкуствена кожа. Куклата се превърна в един от най-желаните колекционерски артикули именно поради тази причина. 

Коледното Барби може и да не присъства във филма, но никога няма да отсъства от нашето празнично настроение. И сега, в годината, която беше доминирана от розови нюанси и дрехи, с които сме обличали любимите си кукли във времето, е напълно нормално Коледа и Нова година да бъдат белязани от същите тенденции. Празничното Барби включва в себе си големи къдрици, леден грим, блясък върху блясък и забавление

Как да се сдобиете с косата на коледно Барби

Всичко започва от косата. Освен ефектната рокля, разбира се, косата на празничното Барби е в центъра на визията. Прическата е толкова перфектна, че не изглежда истинска, а къдриците запазват блясъка си от началото до края на вечерта. Косата тук е централна част от празника и никога не може да бъде оставена на заден план. 

За да покажете празничната си рокля, дори да не е чак толкова пищна, колкото тази на Барби, ви препоръчваме класическа висока конска опашка. Този игрив, но мощен стил ще ви гарантира, че можете да купонясвате цяла нощ и все пак да изглеждате страхотно. Може да сложите и екстеншъни, ако се притеснявате, че опашката ви е твърде къса. 

Ако предпочитате да носите косата си пусната, заложете на класическите къдрици. Най-добрият начин да се сдобиете с този външен вид е да накъдрите косата си с маша и да я закрепите с няколко фиби. След като къдриците ви се стегнат и охладят, махнете фибите и леко разрошете косата си. Това ще ѝ позволи да застане в каквато си поза иска. Не се борете с нея, тя винаги печели. Използвайте лек лак за коса, за да оформите предната част и да рамкирате лицето. 

Фризьорът на знаменитости Даниел Приано препоръчва лесна, но елегантна прическа с добавен празничен блясък. Тя съветва да създадете малко повече обем, да съберете косата на кок и да я украсите с декоративни фиби и/или бижута. 

@mervegorgoz Easy barbie bun? #sleekbun #barbiebun #hairstyle #fypシ #foryoupage #hairtok ♬ Boy's a liar Pt. 2 - PinkPantheress & Ice Spice

За хората, израснали през 80-те и 90-те години, куклата Барби най-вероятно се свързва с обемни къдрици. Най-лесният начин да ги получите е да навиете косата си с горещи ролки или пък да увиете влажните кичури с колан за една вечер, след което да ги разрешите. За още повече обем може да използвате спрей за текстура вместо лак. 

Коледен грим – 4 идеи, които да изпробвате

Коледен грим: 3 идеи от Гуен Стефани

Как да се сдобиете с грима на коледно Барби

Едно нещо е абсолютно важно, когато става дума за гримиране в стил Барбиблясък и още блясък. За щастие мразовитите сенки за очи и червила не изчезнаха с 80-те, а се върнаха на сцената с огромна сила. Всички обичаме този супер мразовит блестящ грим от 80-те и 90-те години и всъщност има много продукти на пазара, които да ви помогнат да постигнете ефекта. 

@c_rot26xoxo Barbie makeup look for holiday season ? #FENTYBEAUTY #FENTYSKIN #fentyface ♬ Lofi Hiphop Chill - naoki osawa

Не се притеснявайте да слагате повече блясък. Заложете на блестящи розови и лилави сенки, които да дефинират клепача ви. Ако наистина искате да се превърнете в ледена кралица, изберете сребристи блестящи сенки

Разбира се, нищо не е по-подходящо за Коледа и Нова година от класическото червено червило, така че се спираме на него за завършек на цялостната визия. 

За още съвети за красота последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари