IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пет зодии, сред които има най-много енергийни вампири

25 юни 2023 19 30

Дали сте сред тях?

Снимка: Istock

Забелязали ли сте, че е трудно да общувате с някои хора и след разговор се усеща раздразнение? Факт е, че някои зодии са родени енергийни вампири.

Вижте Топ 5:

Пето място: Овен

Този знак е неоспорим. Овните най-често имат значителен авторитет в компанията и няма да позволят на никого да посегне на техните позиции. Те ще спорят толкова шумно, че все пак трябва да се съгласите. Самоувереността на тази зодия изненадва всички наоколо. Викайки и ругаейки, Овните са в състояние да говорят твърде обидни неща, без да се страхуват да наранят чувствата на събеседника.

Животът ви ще бъде по-лесен, ако не спорите с Овен. Но знайте, че ако позицията ви по даден въпрос е подобна на мнението на този знак, тогава определено ще убедите опонентите си. Благодарение на тази способност Овенът може да постигне голям успех в работата и да заеме лидерска позиция, но изграждането на отношения с партньор понякога може да бъде трудно. Основното е, че партньорът не трябва да бъде толкова упорит!

Четвърто място: Дева

Не гледайте на факта, че това е тих знак. Те просто ще ви задушат с досадата си. Способността на Девата да коментира всеки недостатък на събеседника винаги изумява другите. Опитайте се да не ѝ обръщате внимание, има такива хора и вие не можете да им повлияете по никакъв начин. Най-вероятно дълбоко в себе си те са недоволни от нещо в себе си, така че подсъзнателно търсят недостатъци в другите. Не го приемайте присърце и се фокусирайте върху положителните качества на хората.

Трето място: Скорпион

Този знак от зодиака се смята за най-скандалния и има защо. В лошо настроение те са в състояние да предизвикат конфликт от нулата. Тези кавги най-често се превръщат в разрушителен формат. Скорпионите „жилят“ винаги на най-обидните за събеседника места. Не е изненадващо, че след разговор с този знак мнозина се чувстват уморени и раздразнителни. В същото време някои хора имат сериозни комплекси и въпроси за себе си.

И този знак е основният манипулатор. Ще следвате примера му, без дори да му обръщате внимание. Конфликтът не може да бъде избегнат, но все пак е безполезно да се спори. Опитайте се да не реагирате на манипулация и да се абстрахирате от ситуацията.

Второ място: Стрелец

Като едни от най-интелигентните знаци на зодиака, Стрелците са в състояние да ви манипулират по начини, които дори няма да забележите. В резултат на това събеседникът ще почувства раздразнение и умора, а Стрелецът ще се радва на превъзходството си.

Този знак често играе нечестно. Унижението, подигравките и откритите обиди са основните трикове на всички Стрелци. Не си и помисляйте обаче да влизате в открит конфликт и да сипете обиди в отговор. В ситуацията със Стрелец това ще завърши възможно най-зле за настроението ви. За да излезете от ситуацията с най-малко загуби, опитайте се да похвалите всеки минимален жест на Стрелеца. Чувствайки се в доминираща роля, той няма да трябва да се налага за ваша сметка.

Първо място: Лъв

Ако Лъвът е в лошо настроение, единственият начин да поддържате добри отношения е да се скриете от погледа му. Опитът да се развесели Лъва е безполезен – всеки минимален пропуск ще предизвика конфликт. Лъвовете не виждат граници. Опитвайки се да попълнят енергията си в лошо настроение, те обиждат и се подиграват на събеседника. Веднага щом покажете отрицателна реакция, вие сте пристрастени към играта. Манипулациите на Лъвовете е невъзможно да бъдат пропуснати, но това не ги прави по-прощаващи. Ако все пак сте попаднали на неговата мушка, погрижете се за собственото си психическо здраве! Ако успеете да запазите защитата, Лъвът ще загуби всякакъв интерес към вас.

КоментариКоментари

Злобари ( преди 10 месеца )
Близнаците трябва да са на 1 - во място. Много лоши хора са това!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар