IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новолунието в Риби ще постави на изпитание мечтите на 3 зодии

8 март 2024 17 30

Новолунието е в неделя – на 10 март

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Докато се нагласяте психически за носещото оптимизъм начало на пролетта, все пак се пригответе, че ще трябва да управлявате теченията на илюзията и въображението, кулминиращи в предизвикателното и проясняващо новолуние в Риби на 10 март 2024 г. Това лунно събитие бележи ключов момент на размисъл, поставен на фона на предстоящи космически промени. С астрологичната Нова година и началото на сезона на затъмненията, задаващи се на хоризонта, новолунието през март в Риби служи като трогателна прелюдия, подтиквайки ни да се изправим срещу дълбините на нашето подсъзнание и да прегърнем пътя напред.

Въпреки че новолунието през този месец е духовно обогатяващо, то също така представлява пречки за няколко специфични знака. Изравняването на Нептун с новолунието създава сливане на стремежи и фантазии, размивайки границите между реалност и илюзия. Въпреки това, задаващото се присъствие на Сатурн близо до слънцето заплашва да смекчи мечтите ни със сурова практичност. Докато навигираме в тези небесни течения, от решаващо значение е да се стараем да сме проницателни, като се фокусираме върху това, което е постижимо в непосредствения момент. Въпреки предизвикателствата, има искрица надежда за тези три зодиакални знака, тъй като звездите се подреждат благоприятно след космическите катаклизми.

А ето и кои 3 зодиакални знака ще са най-засегнати от новолунието в Риби:

Риби (19 февруари – 20 март)

Ако сте мечтали за вашата крайна визия за себе си, Риби, сега е моментът да превърнете тези мечти в реалност. Присъствието на Сатурн по време на новолунието този месец ви напомня, че нищо, което си струва да имате, не идва лесно – всичко е свързано с плащането на задълженията ви и оставането отдадени на целите ви – просто не се отклонявайте от пътя си. Но ето най-важното: с Нептун в целия микс, колкото повече вярвате в мечтите си, толкова повече Вселената ще ви помогне да ги сбъднете. Това трябва да бъде като ваше лично магическо заклинание – повтаряйте си наум: „Упоритата работа и отдадеността се отплащат“.

Телец (20 април – 20 май)

Телец, пригответе се за фина и лека езда с това новолуние, идеално за използване на благословиите, дадени ви от щастливото присъствие на Юпитер във вашия знак. Когато новолунието се изравни с Уран в Телец, се появява уникална комбинация от иновация и интуиция, която ви позволява да се освободите от конвенционалното и да се доверите на инстинктите си както никога досега. Останете здраво стъпили на земята и непредубедени, докато изследвате нови перспективи и откривате неочаквани решения точно там, където не очаквате. Прегърнете нежните вълни на промяната, Телец, и уверено и лесно пристъпете към по-светлото бъдеще.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Водолей, подгответе се за дълбока промяна, тъй като новолунието в Риби този месец разтърсва вашата сфера на самоунищожаване и вътрешно изследване. Време е да се сблъскате с дълбоко вкоренени истини, които може да се спотайват в сенките на вашето подсъзнание. С динамичната енергия на Марс и хармоничното докосване на Венера, украсяваща вашия знак по време на тази лунна фаза, вие се вливате с мощна комбинация от сила и грация. Запомнете, вашето несъзнателно Аз не ви определя; вие притежавате силата да оформите съдбата си.

За още новини от света на зодиите и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари