IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec

Домовете в астрологията: Дванадесети

7 ноември 2019 17 50

Той е свързан със зодия Риби

Istockphoto

Домовете в астрологията имат голямо значение за онова, което се случва на човек в неговото ежедневие. Дванадесет на брой, всеки един от тях се свързва с определен знак и сфера от живота.

Всички 12 зодии преминават през отделните домове, като правят един пълен кръг за около 24 часа. За да получите по-ясна представа за разположението им, начертайте един кръг на бял лист и го разделете на четири квадранта. Всеки от тях трябва да се раздели на три. Така се получават всичките домове.

След като ви представихме какво представляват астрологичните домове от номер 1 до 11, дойде ред и за последния – 12, който е един от най-сложните.

Дванадесети дом

На изпитанията

Свързва се със знака Риби и се управлява от планетата Нептун, а понякога и от Юпитер. Този дом носи уединение на хората, защото там те могат да размишляват над своите проблеми. Именно тогава се активира подсъзнанието, което се сблъсква със страданията и тайните. Наяве излизат всички потискани до момента мисли и желания.

Дванадесети дом се свързва с минали животи, личните врагове и ограниченията, които всеки търпи. Именно той кара човек да мисли повече за себе си като част от цялото и по-скоро да се възприема като жертвата, която трябва да се справи с изпитанията, които му се поднасят.

Този дом е свързан със знака Риби, защото представителите на тази зодия често се смятат за жертви и се самоотричат. Той кара хората да променят живота си в положителна посока, обръщайки се към духовното.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари