IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Венера в Риби – какво да очаквате?

15 януари 2020 18 00

Уран вече не е ретрограден

Pixabay

С настъпването на 2020 г. се случиха няколко важни астрологични събития. На 10 януари приключи ретроградната фаза на Уран, с което мнозина си отдъхнаха, че лошият късмет остава зад гърба им. След това планетата стана директна, попадайки в Телец, а няколко дни по-късно Венера навлезе в знака Риби, където ще остане до 8 февруари. Периодът ще бъде емоционален и ще донесе със себе си романтика.

Време за любов

любов, двойка

Pixabay

Наричат я планетата на романтиката и любовта. Попадайки в Риби, планетата ще даде възможност на голяма част от зодиите да изпитат истинската любов и да се почувстват свободни, за да я покажат на близките си. Онези, които са обвързани, ще преоткрият своята половинка и ще изгладят някои противоречия, пречещи на отношенията, а самотните ще имат шанс да срещнат дългоочакваната сродна душа.

Все пак, не бива да забравяте, че когато някой е влюбен, е склонен да взима прибързани решения. Ето защо астролозите съветват при започването на нова връзка да си дадете известно време, за да опознаете обекта на вашите чувства и не се предоверявате.

Освен че от 14 януари до 8 февруари ще бъде време за любов, има и нещо друго – хората ще развият потенциала си и ще бъдат в настроение за повече творчески дейности, което може да им донесе само позитиви.

зодиак IStock

IStock

Какво да очакват отделните зодии от Венера в Риби?

Както се досещате, най-облагодетелствани ще бъдат родените под знака, в който попада планетата. Рибите ще си сложат розови очила и ще се радват на пърхащите в стомаха пеперуди, но как ще се чувстват останалите?

Другите водни знаци – Рак и Скорпион, както и хората с тези асценденти, също да се готвят за положителни преживявания. По-предпазливи в комуникациите с хората трябва да бъдат онези, които носят зодиите Дева, Близнаци и Стрелец, които периодът ще подложи на някои изпитания. Тогава ще осъзнаят какво са готови да направят за любимите си хора и склонни ли са да се жертват за тях онези, които подкрепят неотлъчно.

Телците ще създадат много нови приятелства и ще намерят удовлетворение от това, което са направили за обкръжението си през последните няколко месеца.

Що се отнася до огнените знаци, Лъвовете ще се отдадат на неангажиращи срещи, за да задоволят сексуалните си желания. Овните пък ще се върнат към стари любови и не е изключено да се въвлекат в неприятности. Венера в Риби ще позволи на Стрелците да опознаят себе си и да подобрят връзката с най-близките.

Везните ги очаква промяна, тъй като по време на периода ще открият, че трябва да спрат да се грижат за другите и да помислят за своите най-съкровени желания.

Да внимават Козирозите, които имат големи амбиции и вечно са резервирани към хората.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари