IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Още преди познанството си с принц Хари, Меган Маркъл показва решителен характер

2 април 2023 15 00

Все пак многото изисквания на херцозите на Съсекс идват в повече на кралското семейство

Снимка: БГНЕС

Преди да срещне принц Хари, Меган Маркъл беше известна актриса. Бъдещата херцогиня на Съсекс стана известна благодарение на телевизионния сериал „Костюмари“. През 2016 г. тя беше интервюирана от Entertainment Tonight, където говори за новата си колекция дрехи и как стилът ѝ се различава от този на нейната героиня Рейчъл Зейн.

По време на разговор с репортери Меган показа силен характер, когато беше прекъсната от шума от ремонтните работи.

„Да изчакаме, докато звукът се оправи“, каза лаконично тогава тя и продължи разговора. Експертът по езика на тялото Джуди Джеймс отбеляза, че поведението на херцогинята в епизода показва нейната „нахална“ природа.

„Всеки, който някога е давал интервю пред камера, знае, че някъде наблизо винаги може да забръмчи бормашина и да развали звука. Тук Меган е прекъсната по средата на монолог, а реакцията ѝ говори за добродушие. В момента, в който тя спира да говори и се обръща, за да види какво не е наред, виждаме бузите ѝ да се повдигат и да стават кръгли – това е индикация за искрена усмивка. След това устата ѝ се отваря и усмивката ѝ става по-широка, в който момент Меган се връща при интервюиращия и демонстрира своя професионализъм, като уверено гледа в камерата“, обясни експертът в разговор с Express.co.uk.

След сватбата обаче, тази нейна увереност се оказа не добре приета от кралското семейство, които искаха тя да се впише в техния ред и да спазва протокола, който следват висшите членове на Двореца.

След като се отказа с принц Хари от задълженията си във фамилията, двамата дадоха няколко скандални интервюта, участваха в документален сериал и Хари написа мемоари. Въпреки това херцозите на Съсекс са поканени на коронацията на Чарлз III, който според мнозина не е успял да потисне „подлия сарказъм на семейство Съсекс.“

Експерти смятат, че участието на принц Хари и Меган Маркъл в коронацията може да повлияе негативно на имиджа на краля.

Както вече е известно, коронацията ще се проведе на 6 май в Уестминстърското абатство. Вярно е, че херцогът и херцогинята на Съсекс изложиха редица изисквания, сред които поява на балкона на Бъкингамския дворец сред висшите членове на кралското семейство.

Специалистите единодушно заявяват, че Меган и Хари буквално експлоатират Чарлз III и възнамеряват да използват събитието, за да повишат собствената си популярност.

Кралският писател Том Бауър подчерта, че потенциалното присъствие на херцога и херцогинята на Съсекс на коронацията може да има обратен ефект.

Говорейки пред The Sun, Бауер каза: „От една страна, тяхното медийно присъствие ще бъде от полза за събитието и ще повиши статуса на Чарлз III. Но това предимство може също толкова лесно да се превърне в главоболие, ако херцогът и херцогинята на Съсекс получат повече обществено внимание през гала уикенда.“

Експертът добави: „Откакто Меган и Хари публично унижават краля и кралското семейство, парализирани от страх и нерешителност, Чарлз не успява да потисне подлия сарказъм на семейство Съсекс“.

За още новини от света на кралското семейство, зодиите, звездите и лайфстайла – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари