IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Предразсъдъци: Защо хората не приемат връзката на Киану с побелялата Александра?

21 април 2023 10 30

Приятелката на холивудския актьор се разграничава от всички стандарти за красота

Getty Images

Getty Images

Хората изглежда не могат да преодолеят факта, че 58-годишният Киану Рийвс излиза със зряла жена и то... с побеляла коса, а именно художничката Александра Грант. Преди няколко дни влюбените се появиха на светско събитие и се целунаха на червения килим – тя наведе глава и затвори очи, а той я гледаше с отворени очи, които излъчваха обич и преданост. Виждаше се, че не го правят за камерите, а че целувката е напълно спонтанна и искрена.

Киану и Александра определено изглеждат щастливи заедно, като видимо освен гаджета са и добри приятели, които се чувстват комфортно един с друг. Дотук всичко звучи трогателно, но е факт, че 50-годишната приятелка на холивудската звезда по-скоро е приемана негативно и с неразбиране от неговите многобройни фенове. Дори и с леко отвращение.

Снимките на двойката често предизвикват шок и дори ужас сред почитателките на актьора, които изглежда не могат да превъзмогнат факта, че сърцеразбивач от неговия ранг излиза със зряла жена, а не със сексапилно младо момиче с пухкави устни, буйна грива и пищен бюст.

Какво притеснява хората в тази връзка? Може би не чак толкова възрастта на Александра, колкото фактът, че тя никак не покрива нормите за красота, поне не и тези в Холивуд. Да, художничката е видимо чаровна, но не може да се похвали с традиционна хубост, не се е подлагала на никакви козметични и/или разкрасяващи корекции и като цяло се разграничава доста като визия от всяка друга жена в шоубизнеса.

Иначе Грант може да се похвали с успешна кариера, говори три езика, освен това е преподавателка, а и редовно участва в добри благотворителни каузи. Но факт е, че тя не може да се пребори с предразсъдъците, просто защото изобщо не може да мине за хубавица и някак не изглежда достойна да бъде с известен и харесван мъж като Киану.

Има една универсално призната истина, а именно, че готините, успешни и богати мъже трябва да излизат с по-млади и сексапилни жени, които са аксесоар за егото им, подобно на големите часовници и скъпите автомобили. Феновете на актьора просто не могат да повярват, че той е влюбен в жена на средна възраст, която изглежда твърде „нормално“.

Очевидно обаче Киану е изключение от правилото – той видимо няма нужда да потвърждава собствената си значимост чрез младо гадже. Рийвс явно се е отказал да се съобразява и с тези „общи стандарти“ за това с каква жена трябва да споделя живота си и просто се радва на късно откритото си щастие в личен план. Не е тайна, че любовният живот на звездата от „Джон Уик“ до неотдавна не беше много радостен, а като цяло личният му живот е бил по-скоро труден и изпълнен с трагедии.

69-годишният Пиърс Броснан е друг мъж сред известните актьори, който е щастлив вече 30 години с 59-годишната си съпруга Кийли Шей Смит, която също не може да се похвали с визия на модел. Кийли има наднормено тегло и често е критикувана за това в медиите, но самият Пиърс я защити веднъж с думите: „Приятели предложиха на жена ми да се подложи на операция, за да намали теглото си. Но аз силно обичам всяка извивка на тялото ѝ. Тя е най-красивата жена в моите очи... и аз много се гордея с нея и винаги се стремя да бъда достоен за нейната любов.“

Броснан и Рийвс имат нещо общо в живота си, което може да обясни защо не обръщат внимание на стандартите за хубост чак толкова много. Първата съпруга на Броснан почина от рак, докато бившата половинка на Киану – Дженифър Сайм, почина в автомобилна катастрофа през 2001 г., на 28 години, малко след като двамата загубиха първото си дете при преждевременно раждане.

Може би тези трагедии са накарали Киану и Пиърс да ценят други качества (като вътрешната красота) в своите партньорки много повече от класическото схващане за външна красота.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )
Вие малоилни ли сте , че трябвало да излиза с млада, пищна с корекции девойка. По-клиширана и идиотска
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 1 година )