IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

26 години щастие - Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик празнуват годишнина

22 май 2023 15 00

Актрисата сподели специална публикация за повода

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик са едни от представителите на Холивуд, които спокойно могат да се похвалят с дългогодишния си и стабилен брак. Двамата отбелязаха 26 години от вричането във вечна вярност, доказвайки че любовта в киното съществува и извън екрана. 

58-годишната актриса от "Сексът и градът" сподели малко повече детайли относно отбелязването на важния повод, публикувайки интересна снимка и мили послание в чест на съпруга си. "Честита 26-а годишнина, съпруже мой. Това със сигурност беше прекрасен празник и много хубава бутилка шампанско. И невероятна разходка до вкъщи. О, километрите, които изминахме заедно", написа Паркър в Instagram. Заедно с посланието, актрисата сподели и снимка на коркова тапа от шампанско, оставена върху повърхност. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Двойката, която споделя три деца - 20-годишният Джеймс и 13-годишните близначки Марион и Табита - често показва любовта си пред целия свят. Миналата година Бродерик заяви, че още в първия момент е разбрал, че ще се ожени за Сара Джесика Паркър. Той бе категоричен, че това е било най-лесното решение в целия му живот. 

На въпроса кога точно е почувствал, че това е жената за него, Бродерик отговори "О, още при запознанството. Видях я да идва по улицата и си казах, че няма друга". След като бе попитан какво най-много харесва в съпругата си и на кои нейни качества се възхищава, актьорът заяви, че Паркър притежава невероятно чувство за хумор и остроумие. 

Сара Джесика Паркър сподели подобни думи за съпруга си, разкривайки че е усетила любовта още при първата целувка. Тя допълни, че всичко се случило пред сградата, в която по това време живеела, а след това Бродерик е трябвало да я изпрати до метрото и там я целунал за втори път. Въпреки леките пречки, които двамата имали по това време, целувките били магически и доказали на актрисата, че бъдещият й съпруг седи точно пред нея. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Бродерик и Паркър се женят през 1997 година, като през последните две години дори споделиха и обща сцена на Бродуей. Те участваха в пиесата Plaza Suite, в която играят три различни двойки, пристигайки в известния Plaza хотел. Това е първият им дългосрочен проект, в който двамата участват зедно. 

Семейна подкрепа за Матю Бродерик и Сара Джесика Паркър

По семейно на Бродуей: Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик заедно в пиеса

Семейна премиера за Сара Джесика Паркър

Преди премиерата на Plaza Suite Бродерик говори и за емоцията, която е изпитал, качвайки се на сцената със съпругата си. Той казва, че Паркър е изключително талантлива и е много, много добра в своята роля.

"Никога досега не съм играл с нея на сцена и не знаех точно как се справя. Но бързо ми беше напомнено колко е забавна и умна, колко добър комик е. Много е добра. Надявам се всеки да я види по начина, по който аз я виждам", каза тогава Матю. 

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари