IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В началото: майката на Дейвид Бекъм никак не се радвала на връзката му с Виктория

20 септември 2023 14 30

Сандра дава откровено интервю за документалния филм на Netflix, посветен на кариерата на сина ѝ

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Майката на Дейвид Бекъм призна, че се е страхувала, че синът ѝ „ще загуби всичко, за което се е трудил“, когато е започнал да се среща с Виктория. Сандра Бекъм дава интервю в документалния филм на Netflix, посветен на пенсионираният топфутболист.

Трейлърът, пуснат във вторник, дава поглед върху това, което се очаква от поредицата за Дейвид, която ще е от четири части и ще носи заглавието „БЕКЪМ“. Филмът описва скромното начало на звездата от работническата класа в източен Лондон до превръщането ѝ в световна футболна икона.

В двуминутния клип, показан преди старта на шоуто, който е на 4 октомври, 74-годишната Сандра говори за началото на романса на сина ѝ с Виктория през 1997 г.

Г-жа Бекъм признава, че с мъжа ѝ са се притеснявали много, че Дейвид ще се разконцентрира от кариерата си в „Манчестър Юнайтед“ заради любовта си към певицата, която по онова време беше част от най-голямата момичешка група в Обединеното кралство „Spice Girls“.

Сандра казва: „Бяхме притеснени, че той ще загуби всичко, за което е работил толкова години, защото футболът винаги е бил на първо място в живота му, а после изведнъж вече не беше“.

Сандра и

Сандра и Дейвид Бекъм; Снимка: Getty

В крайна сметка Дейвид и Виктория се превърнаха не само в успешно семейство, но и в успешна бизнес марка, като сключиха доходоносни договори с дизайнери на дрехи, специалисти по здраве и фитнес, модни списания и производители на парфюми и козметика.

През годините двойката, която има четири деца – Бруклин, на 24, Ромео, на 21, Круз, на 18, и Харпър, на 12 години, натрупа приблизително състояние от близо £380 милиона.

Но в началото на връзката си с Дейвид самата Виктория казва, че тогавашният ѝ мениджър ѝ е казал да „пази всичко в тайна“. Тя казва: „Срещахме се основно на паркинги, но не беше толкова секси, колкото звучи“.

От рекламния клип на филма става ясно, че Дейвид е имал и противоречиво мнение спрямо своя бивш мениджър сър Алекс Фъргюсън.

Бекъм през

Дейвид Бекъм през 1997 г.; Снимка: Getty

Документалният филм изглежда навлиза в безпрецедентна дълбочина, тъй като обхваща стреса и натиска, които преследват Бекъм и семейството му през професионалната му кариера.

В поредицата участие взимат и бившите съотборници на Бекъм – Гари Невил и Рио Фърдинанд, които говорят за върховете и паденията както на терена, така и извън него.

Дейвид и Виктория се запознават на благотворителен футболен мач на „Манчестър Юнайтед“ и първоначално започват да излизат тайно. Две години по-късно двойката сключи брак (през 1999 г.), малко след раждането на първия им син.

Виктория и

Виктория и Дейвид Бекъм през 2002 г.; Снимка: Getty

В трейлъра Пош и Бекс признават как са се борили с вниманието на фенове и медии, след като романсът им е станал публичен. В клипа се вижда, че двамата са били в центъра на „цирка“ – с кадри, показващи най-големия им син Бруклин, сега на 24 години, да плаче, докато фенове блъскат колата им, минавайки покрай тях.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари