IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В бункера на милионера: Иванка Тръмп и Джаред Къшнър показаха новото си имение в Маями

10 ноември 2023 11 00

Съпрузите наскоро завършиха строежа на мечтания си дом за 24 милиона долара

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Иванка Тръмп и Джаред Къшнър показаха своето ново имение в Маями, което се оценява на 24 милиона долара. Домът на известната двойка се намира на остров Индиън Крийк, едно от най-богаташките места в САЩ.

Иванка и Джаред са заживели в мечтания си дом съвсем наскоро, тъй като след като го закупиха преди няколко години, те го подложиха на сериозен ремонт. Имотът вече е финализиран и е един от малкото ексклузивни такива, които се намират на въпросния остров в Маями, наречен „Бункерът на милионера“ поради скъпите цени и факта, че знаменитости като Джеф Безос, Лорън Санчес, Том Брейди и други имат домове там.

Имението на дъщерята на Доналд Тръмп е с изглед към залива Бискейн и е в зашеметяващ бял цвят, като предлага всякакви удобства. Къщата се състои от шест спални, осем бани, слънчева тераса, голям заден двор, басейн, спа зона с външни душове, сауни и др.

Имотът има и мост към частен док, където семейството може да практикува много от водните спортове, с които се занимава, откакто се преместиха в Маями (след като Тръмп загуби последните избори).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

На 30 октомври Иванка отпразнува своя 42-и рожден ден, именно в новия си дом. Тя сподели снимки заедно със съпруга си и трите им деца, като всички позират пред въпросния впечатляващ дом. Партито изглежда е било организирано в задния двор на семейството, а снимките от вечерта, показват басейн и елегантна маса, на която са седнали някои от най-близките им приятели.

„Празнувах рождения си ден този уикенд, заобиколена от приятели и семейство“, написа Иванка в Instagram профила си. „Ето още една година на страхотни спомени с любимите ми хора!“

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари