IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Уилям сподели тъжно съобщение навръх рождения ден на Кейт Мидълтън

10 януари 2024 12 30

Каква е причината

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Принц Уилям изненада всички във вторник, 9 януари, когато публикува тъжно съобщение навръх рождения ден на съпругата си Кейт Мидълтън.

41-годишният принц на Уелс използва социалната мрежа Х, бившият Twitter, за да отдаде почит на уелския играч по ръгби Джон Питър Рис Уилямс, който почина в понеделник на 74 години. Наследникът на короната публикува съобщението както на английски, така и на уелски.

„Няма втори като него на терена. Истинска легенда, моите мисли са със семейството на Джон Питър Рис Уилямс и неговите приятели“, написа Уилям. Той подписа съобщението си с „У“, показвайки че то идва от самия него, а не от негови говорители, представители или поддържащи социалния му профил. 

Уелския съюз по ръгби почете Уилямс, наричайки го „един от най-великите уелски играчи на всички времена“. Смъртта му бе обявена в понеделник от отбора Bridgend Ravens, за който играеше и изпълняваше ролята на президент до смъртта си. От Associated Press го почетоха заради неговата смелост и невероятен атакуващ стил на терена през 70-те години, когато играе за Уелс на национално ниво по време на „златната ера“ на уелското ръгби. 

Принц Уилям често използва профила на семейството си в социалните мрежи, за да коментира важни новини от британския спортен свят. Той от дълго време е свързан с уелския съюз по ръгби, като се превърна във вицекралски патрон през 2007 година. Девет години по-късно бе повишен в официален патрон, като това бе и една от първите му кралски публични роли. Титлата преди това беше държана от кралица Елизабет II.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Franck Bayard (@vinnouveau)

Крал Чарлз използва първата си реч като монарх през май 2023 година, за да връчи титлата „принц на Уелс“ на своя син. Така той се превърна в пряк наследник на короната след смъртта на кралица Елизабет през септември 2022 година. 

Принц Уилям многократно е подкрепял с присъствието си уелския отбор по ръгби, като в част от срещите е бил придружаван и от сина си принц Джордж. Двамата изгледаха мача между Уелс и Аржентина по време на четвъртфиналите на Световното първенство във Франция през октомври миналата година. Баща и син се появиха в еднакви тъмносини костюми и червени вратовръзки, като Уилям позволи на Джордж да бъде първи при здрависването с официалните лица. 

Въпреки че принцеса Кейт прекара 42-ия си рожден ден спокойно със семейството, плановете ѝ включват малко по-грандиозно парти за уикенда, когато ще покани близки и приятели. Тогава се слага и край на коледната ваканция на Джордж, Шарлот и Луи, които ще трябва да се завърнат в училище от следващия понеделник. 

Крал Чарлз и кралица Камила пък бяха сред първите, които поздравиха снаха си за рождения ден. Те публикуваха непоказвана досега снимка от коронацията на 6 май. 

Ясно е: Меган Маркъл просто не искала да свири втора цигулка на Кейт Мидълтън

Кралски войни – Кейт Мидълтън „потреперва“, когато чуе името на Меган Маркъл

Кейт Мидълтън блести в емералдова рокля за рождения ден на крал Чарлз

Направен от кралския фотограф Крис Джаксън, фотосът показва Кейт и крал Чарлз, които се подготвят да излязат на балкона на двореца в историческия ден. На снимката също така се виждат принц Едуард и Софи, херцози на Единбург, като цялата сцена се разиграва в Бъкингамския дворец след официалната церемония в Уестминстърското абатство. 

Крал Чарлз носи специалната корона на монарх, докато принцеса Кейт е облечена с кралската си роба в червено и синьо и носи красива тиара. 

„Желаем на принцесата на Уелс много щастлив рожден ден!“, гласи съобщението. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари