IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пенелопе Крус на 50 – Салма Хайек със специално пожелание

29 април 2024 17 40

Двете дами са най-добри приятелки от години

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Салма Хайек не пропусна възможността да поздрави приятелката си Пенелопе Крус по случай важен повод!

57-годишната актриса публикува в социалните мрежи почит към колежката си за нейния 50-и рожден ден. Споделяйки серия от снимки, показващи връзката помежду им през годините, Салма използва специалния ден, за да изрази любовта и възхищението си от Крус. Двете дами се познават и подкрепят от години, като поддържат приятелство в Холивуд, за което много други могат само да мечтаят. Свързани от факта, че са имигранти, Салма и Пенелопе се превръщат в нещо повече от колежки и продължават да бъдат близки дори след толкова дълго време.

„Честит рожден ден, Пенелопе. Благодаря на Бог за това, че те изпрати на Земята като ангел преди специално количество години. Всеки от нас, който е пресякъл пътя си с нея знае, че тя превърна животите ни в лудо, вълнуващо, значимо, вдъхновяващо преживяване и ни научи на значимостта от лоялност и съпричастие чрез толкова много любов“, започна Хайек своето пожелание.

Актрисата от „Домът на Гучи“ също така поздрави приятелката си за способностите ѝ като майка.

„Благодаря ти, Пенелопе, за малките ангели, които донесе на този свят. Ти си невероятна жена и всяка година се подобряваш все повече“, добави Салма и написа съобщението на испански и английски.

В публикацията Хайек включи снимки с Пенелопе през годините, на които двете позират на червени килими или се забавляват с приятели. Въпреки че участват само в един филм заедно, Bandidas, през 2006 година, актрисите са много близки приятелки, след като Крус пристига в Лос Анджелис, за да преследва актьорска кариера. Идвайки от Испания, тя намира утеха в Хайек, която не само я посреща на летището, но я прибира и в дома си.

„Идвах тук за два месеца и не познавах никого. И Салма ме взе от летището, казвайки ми че няма как да ме пусне да отседна в хотел. Каза ми, че ще отида у тях, защото знае колко е трудно, особено в началото, и колко самотно ще се чувствам“, каза Круз пред Елън Дедженеръс през 2022 година. Тя не уточни точно кога приятелството ѝ с Хайек е започнало, но е категорична, че двете са като сестри след първата си среща на летището.

През 2023 година Хайек дори организира специален обяд в чест на Пенелопе Крус и ролята ѝ във филма „Ферари“. На него присъстваха актьори като Вин Дизел, Джина Дейвис, Кристен Стюарт и Алисия Силвърстоун.

Освен че поздрави публично приятелката си за рождения ѝ ден, Салма намери време през последните дни да се включи и в концерта на Мадона в Мексико Сити. Актрисата беше поредния звезден гост по време на турнето на Кралицата на попа, която превърна в традиция да качва на сцената известни лица за изпълнението на някои от най-емблематичните си парчета. Този път Хайек бе избрана за песента Vogue.

След като актрисата и певицата споделиха прегръдка пред възторжените възгласи на публиката, те седнаха една до друга за изпълнението, като Мадона дори си сподели микрофона с актрисата. Салма бе облечена като Фрида Кало, която изиграва в едноименния филм „Фрида“ през 2002 година.

Брад Пит и Пенелопе Крус показаха електрическа химия помежду си

На прага на 50-те Пенелопе Крус не се притеснява от остаряването

„Няма да те оставя сама“ – историята на вечното приятелство между Салма Хайек и Пенелопе Крус

На следващия ден Хайек сподели серия от снимки в социалните мрежи, за да отбележи специалното си участие в концерта. Поредицата започна с по-близък план на визията ѝ като Фрида. Докато показваше ансамбъла си, Салма дори повтори част от движение от песента Vogue, рамкирайки лицето си с ръце.

В описанието тя написа както на английски, така и на испански, колко е била възхитена и благодарна от поканата на Мадона.

„Благодаря ти, Мадона, че ме включи в твоето уникално турне. Тази незабравима вечер ще остане в най-прекрасните ми спомени“, написа актрисата.

Досега на сцената с Мадона са се качвали звезди като Карди Би, Памела Андерсън, Джулия Гарнър, Кели Рипа, гаджето ѝ Джош Попър и пет от шестте ѝ деца. По време на октомврийското шоу през 2023 година в Ню Йорк, към певицата се присъединиха 27-годишната Лурдес, 18-годишната Мърси, 11-годишните близнаци Естер и Стела, както и 18-годишния Дейвид.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари