IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съдят Шарън Стоун за причиняване на автомобилна катастрофа

29 април 2024 18 00

Искат от актрисата 35 000 долара

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Шарън Стоун може да влезе в съда за причиняване на предполагаема катастрофа с поражения преди година.

66-годишната актриса от „Първичен инстинкт“ е обвинена, че е карала с превишена скорост и е правила рисковани и застрашаващи околните маневри, които са накарали колата ѝ да се блъсне в друг автомобил и да рани жена. Потърпевшата, Аманда Годепски, подава оплакване в съда в Лос Анджелис на 24 април, искайки да ѝ бъде изплатено обезщетение за материални щети и телесни увреждания. Тя твърди, че нараняванията ѝ се оценяват на 35 000 долара, като търси компенсация в размер на тази сума.

Според съдебните документи, предполагаемият инцидент се е случил на 30 юни 2023 година в южна посока на американската магистрала Route 101 в Лос Анджелис.

Годепски твърди, че Стоун е небрежно притежавала, управлявала, шофирала и поддържала превозно средство по това време и е ударила нейната кола, причинявайки ѝ лични наранявания и имуществени щети.

„Ответникът Шарън Вон Стоун е причинила сблъсъка, като е карала твърде бързо за условията на движение и е направила небезопасен завой в лентата за движение на ищеца и се е сблъскала с превозното средство на ищеца“, се посочва в документацията.

В документите се твърди, че действията на Стоун са нарушили най-малко три правила за движение в Калифорния, включително шофиране с твърде висока скорост за условията на трафика, небезопасно завиване и небезопасна смяна на лентата. Годепски посочва обща небрежност като причина за подаване на иска и каза, че е претърпяла „загуба на заплати“, „имуществени щети“, „общи щети“ и „загуба на способност да работи“.

В допълнение тя твърди, че е трябвало да плати болнични и медицински разходи в резултат на инцидента и е претърпяла емоционален стрес, икономически и неикономически щети.

Това не е първият път, в който Стоун е привикана в съда. През 2012 година актрисата беше съдена от бивша бавачка за нарушаване на законите за труд и отправени дискриминационни коментари за етноса й. Този съдебен иск обаче бе разрешен година по-късно.

Шарън Стоун се оплака: Да си известен е скъпо!

Меценатът на Холивуд – платила ли е Шарън Стоун заплатите на Леонардо ди Каприо и Ръсел Кроу

Лекарите пропуснали мозъчния кръвоизлив на Шарън Стоун, обвинявайки я, че се преструва

Стоун също така бе въвлечена в жестока съдебна битка за попечителство над сина си Роан, който в момента е на 23 години. Тогава тя се изправи срещу бившия си съпруг Фил Бронстейн. В крайна сметка актрисата губи битката заради ролята си в „Първичен инстинкт“, казвайки че това решение е разбило сърцето ѝ. По думите ѝ, причината за загубата е бил фактът, че сцените във филма от 90-те години са доста сексуални и съдията е решил, че са неподходящи за една майка.

Шарън Стоун е майка още на 16-годишния Куин и 17-годишния Лайрд, които в момента отглежда сама. Тя също така възобновява връзката си с Роан и вече има правото да го вижда.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари