IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън и принц Уилям изживяват истински ад

9 май 2024 16 30

Това споделя тяхна близка приятелка, която е дизайнер на голяма част от дрехите на децата им

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Един от предпочитаните от Кейт Мидълтън и принц Уилям дизайнери изрази притеснението си за тях на фона на продължаващото раково лечение на принцесата на Уелс.

Амая Ариета, която стои зад голяма част от дрехите на принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, каза пред вестник Telegraph, че нещата в кралското семейство никак не са розови, след като Кейт разбира, че трябва да се пребори с рак. Принцесата сподели за тежката си диагноза в края на март, публикувайки видео в социалните мрежи. Тогава тя разкри, че тестовете са показали наличие на рак след направената ѝ коремна операция в началото на януари.

„В момента съм съсипана. Мисля, че и двамата преминават през ада“, каза Ариета пред Telegraph относно ситуацията в кралското семейство.

Принцеса Кейт облича децата си в дрехи от испанската дизайнерка, още откакто са бебета. Ариета признава в интервюто си, че разбрала за това, докато пазарувала хранителни стоки. Тогава тя видяла снимка на принц Джордж в списание Hello, където разпознала и собствения си дизайн. „Това беше много важен момент за мен, защото бяха идвали при нас, но никога не сме били сигурни, че наистина ще облекат децата си в наши дрехи“, допълва дизайнерката.

Амая продължава да работи с бавачката на малките принцове и принцесата, Мария Тереса Турион Борало, като двете създават тоалети за Джордж, Шарлот и Луи. Децата носят дизайните на важни поводи, които се появяват на първите страници в медиите, включително сватбата на принцеса Юджийн през 2018 година, рождени дни и семейни коледни обеди или посещения на църковни служби по Коледа.

„Често крайният ни срок е много къс. Ще направим всичко за тях... децата винаги изглеждат прекрасно на финалната права“, казва още Ариета.

Принцеса Шарлот, която на 2 май навърши девет години, наскоро носеше пола от Amaia London на снимка по случай Деня на майката. Кадърът получи широк отзвук първоначално защото беше първата изява на Кейт Мидълтън след раковата диагноза, а малко след това защото стана ясно, че е бил подправен с програма. Снимката бе премахната от множество агенции, а принцесата на Уелс лично се извини за манипулацията. „Както много аматьори във фотографията, аз също често експериментирам с обработката. Искам да изразя своите извинения за всякакви обърквания, които семейната снимка може да е породила“, каза тя.

Ариета сподели пред Telegraph, че изработката на дрехи за кралските деца я изпълва с гордост и наистина внимава какво им предлага, защото я е грижа как се обличат. 

Малко по-малко от две седмици след скандалната снимка за Деня на майката, Кейт Мидълтън обяви, че е диагностицирана с рак. Наричайки новината „огромен шок“, тя заяви, че с принц Уилям правят всичко възможно, за да осъзнаят и да се справят със ситуацията по най-добрия начин. Принцесата на Уелс помоли за уединение и спокойствие по време на този тежък период, за да може децата ѝ да преминат през него възможно най-гладко.

Начинът на живот на Кейт Мидълтън се променя на фона на лечението от рак

Кейт Мидълтън е болна от рак

Кралски рожден ден – принц Луи навърши 6 години и получи нов портрет

Принц Уилям се завърна към кралските си задължения наскоро и сподели малко повече за ситуацията у дома.

Когато бе попитан как се чувстват съпругата и децата му, той отговори, че всички са добре.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари