IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл критикува кралското семейство заради принц Андрю

8 май 2024 14 40

Херцогинята на Съсекс смята, че и той трябва да е игнориран

Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл е шокирана, че принц Андрю „не е бил напълно игнориран“ от кралското семейство. Това заяви кралският експерт Том Куин.

Херцогинята на Съсекс е недоволна, че за разлика от нея и Хари, херцогът на Йорк продължава да е пълноправен член на семейството, въпреки че прекрати кралските си задължения поради скандал, свързан с предполагаемо изнасилване на непълнолетно момиче и съмнителното му минало, покрай приятелството му с Джефри Епщайн.

Меган смята, че Андрю трябва да спре да води обществен начин на живот. В ексклузивно интервю за The Mirror, Том Куин каза: „Фактът, че принц Андрю не е бил напълно остракиран, е друг дълбок източник на разочарование за Меган, която беше отстранена. Така че защо да не изгоним и Андрю?“

Припомняме, че Вирджиния Джуфре обвини херцога на Йорк, че я е принудил да прави секс, когато е била на 17 години. Братът на краля многократно и категорично отрече вината си, но въпреки това беше принуден да плати голямо обезщетение.

Също така стана известна истинската причина, поради която Меган Маркъл няма да посети Великобритания с принц Хари. Меган избра по-изгодно пътуване до Нигерия от гледна точка на личен PR вместо съмнително посещение в Лондон със съпруга си принц Хари, за да отпразнуват 10-годишнината от състезанието Invictus Games за военни ветерани.

Меган се страхува да не се сблъска с подигравки от фенове на кралското семейство и британски журналисти. Според експерта Джак Ройстън Маркъл е по-вероятно да бъде посрещната топло в чужбина, отколкото в родината на съпруга си, където никой „не я харесва особено“.

Той припомни как тълпата посрещна жителите на Съсекс с освирквания по време на посещението им, за да отпразнуват платинения юбилей от управлението на кралица Елизабет II.

Меган ще бъде по-склонна да обсъди важния проект на Хари, Invictus Games, в Нигерия, където правителството е обещало да осигури на двойката адекватна сигурност. Джак Ройстън предположи, че Меган може да очаква „много положителен прием“ в Нигерия, за разлика от Обединеното кралство.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

ВАРНА ( преди 1 седмица )
ОТ ВСИЧКИ ХАРЕСВАМ ТАЗИ ДВОЙКА,НО КАК МОЖЕ ТЕЗИ ДАСЕ САМО ИЗДЪРЖАТ,ТАКА И РОДАТА ДАСЕ ИЗДАРЖАТ СТИГА СА ТРУПАЛИ МИЛИОНИ ОТ ГЪРБА НА ТРУДЕЩИТЕ ХОРА.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар