IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Линдзи Лоън празнува първия си Ден на майката

9 май 2024 18 00

Актрисата роди сина си миналото лято

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Линдзи Лоън направи всичко възможно, за да изчисти натоварения си график и да се прибере у дома точно навреме за първия си Ден на майката. 

Преди няколко дни 37-годишната актриса публикува снимка в социалните мрежи, на която седи в детската стая на сина си Луаи у дома в Дубай. Държейки две бебешки шишета в ръцете си, гордата майка се усмихва към камерата, докато емблематичните ѝ червени кичури са заметнати на една страна.

„След натоварени работни месеци, е чудесно да се завърна у дома навреме за Деня на майката“, написа Лоън и допълни, че обича всички малки събития със своето момче – от разходки до къпане и хранене. „До всички родители, които правят това за първи път, невинаги е лесно, но ще се справите“, пише още Линдзи, опитвайки се да вдъхне кураж на феновете си, които тепърва навлизат в родителството.

Актрисата, добила световна слава още като дете с филма „Капан за родители“, роди първото си дете миналото лято. Тя и съпругът ѝ Бадър Шамас избраха интересното име Луаи, което значи щит или защитник. Момченцето е родено в Дубай, като майката на Лоън – Дина, долетя веднага, след като внук ѝ се появи на бял свят. Тя е закъсняла само с два дни, защото Луаи е подранил и се е родил по-рано от очакваното.

В интервю за Bustle след раждането Лоън сподели, че чувства натиск да се завърне към предишната си фигура.

„Всеки се опитва да бъде много слаб в момента. Смятам, че колелото се върти и този момент все някога ще отмине. Но определено усещам напрежение“, казва тя, говорейки за драстичното отслабване на някои свои колежки и дами в развлекателния бизнес.

Лоън допълва, че толкова е била привързана към сина след раждането, че последната ѝ мисъл е била да го остави, за да отиде на фитнес. „Смятам, че поставяме твърде огромно напрежение върху себе си, за да изглеждаме добре, но жените изглеждат красиво и след раждане. Дайте си малко повече време“, посъветва звездата.

Въпреки че има множество ангажименти сега, когато се опитва да се завърне към киното, Линдзи все пак не оставя на заден план сина си. Споделя, че повечето време, когато е у дома, го прекарва с Луаи.

Линдзи Лоън роди първото си дете

Бременната Линдзи Лоън показа очарователната стая на бъдещото си бебе

„За мен играта и времето със сина ми са най-важни. В момента той обича да е навън и да се разхожда, така че го извеждам възможно най-често, защото обича да оглежда наоколо. Опитва се да ми откъсне косата, което е нещо ново. Дърпа ми косата, така че вече имам плешиви петна“, казва с усмивка Лоън.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nestig (@nestigbaby)

По-рано през годината актрисата беше на гости в предаването Today, където беше попитана дали е готова за още деца. Тя отговори, че е отворена за идеята, но засега не може да каже точна бройка. Би ѝ се искало да има голямо семейство, в каквото самата тя е израснала, но не бърза да ражда отново.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари