IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Има показателни знаци, че възстановяването на Кейт Мидълтън върви добре

10 май 2024 10 40

Принц Уилям взе важни решения

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Принцеса Кейт Мидълтън в момента е подложена на превантивна химиотерапия след диагнозата рак от март месец. Възстановяването на принцесата на Уелс изглежда върви в добра посока, като тя продължава лечението си у дома в Уиндзор.

От началото на годината принц Уилям редуцира списъка си с ангажименти, за да може да помага на засегнатата от онкологично заболяване Кейт в грижите за трите им малки деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, и като цяло да я подкрепя в този тежък и безпрецедентен момент за семейството им.

Според медиите на Острова, е показателен знак, че съпругата на престолонаследника се възстановява добре, тъй като дворецът Кенсингтън наскоро потвърди, че 41-годишният принц ще участва в два публични ангажимента, които ще го накарат да напусне Уиндзор за няколко дни.

В четвъртък кралската особа ще направи първото си официално посещение в Корнуол и островите Сили, откакто стана херцог на Корнуол.

За първата част от пътуването си Уилям ще посети мястото, където ще бъде реализиран първият проект за жилища за бездомни в херцогство Корнуол, в Нанследен, Нюкуей. Проектът, осъществен съвместно с корнуолската благотворителна организация St Petrocs, ще осигури 24 дома с цялостна подкрепа за бездомни хора.

В петък принц Уилям ще пътува до островите Сили до пристанището Сейнт Мери, което се управлява от херцогството и обслужва пътници и кораби. Той ще прекара известно време с пристанищните оператори, преди да посети болницата St Mary's Community Hospital.

Дворецът обяви, че принцът на Уелс планира да изпълни и още ангажименти в близките седмици, преди децата му да излязат в лятна ваканция през юли и август.

За още новини от света на здравето и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари