IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Матриархът на семейство Кардашян – Крис Дженър разкри, че има тумор

10 май 2024 09 00

Всичко това става ясно от трейлъра на петия сезон за семейното риалити предаване

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Семейство Кардашян продължават своята доминация в телевизията с пълна сила.

Между разрастването на отделните им фамилии, новите професионални ангажименти и справянето с общо 13 деца и внуци, най-известната фамилия в света определено имаше натоварена година и съвсем скоро ще разкрият повече детайли за нея със своите фенове.

В първия трейлър за петия сезон на семейното шоу The Kardashians Ким Кардашян казва, че с известните си сестри са си дали обет една към друга – да забавят нещата, да си починат и да се наслаждават на момента. Плановете им обаче не изглежда да се сбъдват, като се има предвид, че те постоянно са заети със своите компании, възпитанието на децата и справянето с медийното внимание и преследването от папараци.

„Дали семейство Кардашян намали темпото?“, пита Клои Кардашян още в началото на трейлъра, след което категорично отговаря с „Не“. 

Докато сестрите обикалят света и присъстват на различни звездни събития, включително Седмицата на модата, за да наблюдават на живо Кендъл Дженър на подиума, в семейството се случват и не чак толкова бляскави моменти.

39-годишната Клоуи избира да остане у дома, докато цялото ѝ семейство е на път, а Кортни Кардашян Баркър показва последните си дни от бременността и раждането на първото си дете от сегашния си съпруг Травис Баркър. Момченцето се появи през ноември и носи името Роки.

Докато Кортни и Травис чакат с нетърпение щастливото събитие, риалити звездата трябва да се подложи на спешна фетална операция, описвайки преживяването като „ужасяващо“. Кадрите в трейлъра включват основателката на марката Poosh, облечена в болнична нощница, докато държи ръката на съпруга си. Това показва на феновете, че те ще видят много интимни и ексклузивни моменти от най-страховития период в живота на Кортни.

„Това наистина е много страшно. Просто искам Кортни да е добре“, казва Крис Дженър за най-голямата си дъщеря. Тя описва бременността ѝ като най-голямата благословия на света, но в същото време и много рискована.

Докато Клои и Крис се притесняват за Кортни, последната се тревожи за сестра си, след като основателката на Good American се раздели с приятеля си Тристан Томпсън, с когото споделя 6-годишната Тру и 18-месечния Татум.

Личният готвач на сестрите Кардашян с ценни съвети за храненето

Ким Кардашян демонстрира „несъществуващата“ си талия по бельо

Кайли Дженър копира известния „мокър“ вид на сестра си Ким Кардашян

От друга страна, матриархът на семейството също трябва да се справя със здравословни проблеми. От трейлъра се разбира, че Крис Дженър се е подложила на изследвания и сканиране на тялото, които са показали наличие на киста и малък тумор. Повече детайли за състоянието на майката не се съобщават, но се виждат насълзените очи на дъщерите на Крис.

Нетърпеливите фенове ще трябва да изчакат до 23 май, за да получат повече информация, когато петият сезон на The Kardashians излиза на екран.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари