IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брук Шийлдс и дъщеря ѝ Роуън Хенчи си направиха еднакви татуировки

10 май 2024 17 40

Наскоро пък актрисата заяви, че все още спи с дъщерите си в едно легло

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Брук Шийлдс и 20-годишната ѝ дъщеря Роуън Хенчи показаха съвпадащите си татуировки на калинки на прожекцията на новия филм на актрисата „Майката на булката“ в Ел Ей.

58-годишната Брук и нейната наследница позираха на червения килим не само в подобни червени рокли, но и показвайки еднаквите си татуси, като калинката на Брук е от вътрешната страна на китката ѝ, а тази на Роуан е от външната страна на глезена ѝ.

Появата на дуото майка-дъщеря идва само няколко дни след като Шийлдс си направи още една татуировка – този път съвпадаща с по-малката ѝ дъщеря Гриър.

Всъщност Брук и Роуан са си направили съвпадащите татуировки още през 2021 г. в чест на завършването на гимназията на Роуан, а също и в чест на тяхната близка връзка.

По това време Брук разкри татуировките в своя Instagram, като написа: „Специален подарък за дипломиране и спомен с моето момиче. Толкова се гордея с теб, обичам те повече отколкото думите могат да изразят.“

Освен Роуън Брук има още една дъщеря от 60-годишния си съпруг Крис Хенчи – Гриър, която навърши 18 години миналия месец и се изявява като модел.

Брук и Гриър си направиха еднакви татуировки на две обувки на високи токчета обърнати една срещу друга. Татуировката символизира – „Гриър буквално израства в обувките на Брук“.

Двете дами документираха как си правят татуировките в подкаста Stupid Things for Love на знаменития татуист Скот Кембъл, като предаването ще се излъчи на 13 май.

Гриър преследва кариера на модел, с която майка ѝ започна и има склонност да взема назаем дизайнерските дрехи на майка си.

Миналата седмица Брук разкри, че е изключително близка с дъщерите си и до ден днешен спи с тях в едно легло, когато мъжът ѝ е извън града. Освен това сподели, че децата ѝ избират колежи в близост до дома им, за да не се разделят от родителите си.

Колкото до новата романтична комедия на Брук, в нея тя играе жена, която научава за свой ужас, че синът на бившия ѝ приятел се е сгодил за собствената ѝ дъщеря. В другата  главна роля на филма на Netflix ще гледаме актьора Бенджамин Брат, който навремето имаше дълга връзка с Джулия Робъртс.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари