fallback

Звезден фитнес: Кейт Хъдсън причислява и секса към рутинните тренировки

14 June 2021 10:40

Актрисата разкрива колко калории гори в леглото

Кейт Хъдсън е изключително активна. След като роди третото си дете, тя много бързо успя да влезе във форма. А сега се старае да я поддържа, комбинирайки най-различни упражнения. Като много свои колежки, тя споделя част от режима си в Instagram, с което вдъхновява голяма част от своите последователи. Наскоро актрисата призна, че чрез секс също топи калории.

Звездата сподели видео в социалната мрежа, с което отбеляза Националния ден на секса. В него тя говори за това как интимните ласки се отразяват на фигурата ѝ, с което предизвика дискусия сред приятелите ѝ.

Хъдсън се включва, за да каже на фенките си, че ако им трябва, ще бъде в спалнята, където смята да прекара поне час и 20 минути със своята половинка Дани Фуджикава. И уточнява, че според най-новото приложение, което е изтеглила, толкова секс трябва да прави, за да получи 6 точки и да се поизпоти подобно на упражненията в залата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Kate Hudson (@katehudson)

„Умирам за теб“, „Върни се после за една цигара“, „Час и 20, късметлийка“, пишат под клипа ѝ.

Кейт Хъдсън е посланик на програмата за отслабване и здравословен начин на живот WW (Weight Watchers) от 2018 г. насам.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Kate Hudson (@katehudson)

Според специалисти от Wellness in Sexual Health, това колко калории ще изгорите по време на секс, подобно на холивудската звезда, зависи от неговото темпо и вашите килограми и тези на партньора ви. И дават пример с жена, която тежи между 65 и 70 кг. Тя може да изгори до 69 калории при интимен акт с продължителност от 25 минути, докато при мъжете са много повече – поне 100. За съжаление, средната продължителност при много двойки, по данни на New England Journal of Medicine, е само 6 минути. Така че, в сравнение с други натоварвания, той едва ли е най-ефикасното средство за извайване на фигурата, но със сигурност е най-вълнуващото.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Kate Hudson (@katehudson)

Ето как други известни личности поддържат форма:

Автор на статията:
Ваня Гъркова
Сподели
секс Кейт Хъдсън отслабване тренировки режимът на Кейт Хъдсън отслабване със секс
0 коментара
fallback