IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездни диети: Тайните на Бизи Филипс за влизане във форма

26 юли 2021 11 00

Актрисата разчита на домашно приготвена храна

БГНЕС/IStockphoto

В началото на юни Бизи Филипс показа, че е готова за сезона на бикините, показвайки своя аутфит за басейна. Тогава звездата, която никога не се е срамувала от тялото си, се снима със своя флорален комплект от бански и парео. По време на пандемията актрисата качи няколко излишни килограма, готвейки и грижейки се семейството. Но те не й пречат да носи любимите си модели дрехи, които виждаме в профила й в Instagram всеки ден. Актрисата признава, че когато има нужда от пречистване, знае по какъв начин да влезе отново във форма - със специален режим, който се основава на домашно приготвена храна.  

Наскоро звездата от филми като „Кръгът на Долсън“, „Агнешко“, „Шаферът“, „Диагноза: Секси“ и други, се включи на живо в социалната мрежа, за да покаже какво приготвя за брънч. Тогава тя разказа повече за своето меню през деня и кои храни не обича да похапва: 

Домашна фритата - любимият й брънч 

В превод от английски „brunch“ означава късна закуска или ранен обяд. Тоест, Филипс е от онези майки, които не са най-ранобудните сутрин. Дори и да е на линия рано рано, тя изпраща децата на училище и хапва по-късно. 

„Едно от моите любими ястия за брънч, което е лесно и относително здравословно, в зависимост от това какво хще сложите в него, е фритата“, казва русокосата актриса. Тя обича да посещава фермерски пазари, където си купува домашно отгледани и екологичночисти зеленчуци, които може да изпозлва за приготвяне на ястието. 

По думите на Филипс, патладжанът и доматът са най-подходящио за фритата, защото съдържат много вода. 

„Така че първо трябва да ги сварите и да ги добавите към яйцата и сиренето си и след това да ги изпечете във фурната... Толкова е лесно и вкусно“, допълва тя. 

Спагети със зеленчуци - защо не за обяд или вечеря? 

Филипс обожава разнообразието от зеленчуци, които предлага сезона. Връщайки се от фермерския пазар, тя ги нарязва на момента, докато са още свежи, за да се възползва максимално от качествата им. Понякога ги хапва така, друг път ги овкусява със зехтин. 

Ястието, което Бизи похапва с удоволствие за вечеря, са спагетите. Но не си мислете, че те са твърде мазни. Към тях слага зеленчуци с малко доматен сос - една по-здравословна алтернатива на стандартните. Друг път задушава малко пуешко месо с лук в тигана, добавя босилен и домати. Така получава пълен с протеини сос.   

„Наистина става бързо и лесно, освен това не е тежко“, разкрива тя. 

Гуакамоле за следобедна закуска

Печен чесън с гуакамоле е нещо, което Филипс похапва между храненията. „Това е като любимата ми рецепта за гуакамоле досега, толкова е вкусна. И когато го направя за хората, те се побъркват и  винаги ми искат рецептата“, казва още Бизи. 

Актрисата посочва, че няма точна рецепта. Просто запича няколко скилидки чесън и добавя 2-3 зрели авокадота. Всичко може да се намачка с вилица и овкуси с малко лимон и сол. 

Звездата мрази папая 

Що се отнася до плодове, американката държи децата й да ядат много витамини и минерали, които могат да си набавят чрез тях. Но единственият, който не може да понася на вкус, това е папаята.

"Никога не съм й била фен. За мен мирише и има вкус на смрадливи крака", споделя тя пред Eatthis.

Каква е тайната на Филипс за перфектна форма? 

След раждането на две деца, звездата признава, че не е слаба, но се стреми да поддържа килограмите си в норма. Тя разкрива, че когато иска да влезе във форма, й изготвят специален тренировъчен режим с танци. Благодарение на него тя извайва тялото си, освен твоа държи надалеч стреса и безспокойството. 

Актрисата признава, че уикендите са онова време от седмицата, в което си позволява повече вредни храни - за сметка на останалите дни, в които се стреми към здравословно меню. 

Водата с хлорофил е напитката, която Филипс консумира почти всеки ден, за да бъде добре хидратирана. Тя й помага и за намаляване на възпалението в тялото. 

Преди да започне с първото хранене за деня, звездата задължително си прави кафе и го пие бавно, за да стартира своя метаболизъм. По-късно приема вода с протеин и колаген, с което има по-здрава и млада кожа. 

Сигурно се чудите спазва ли някаква по-стрикнта диета? В някои случаи, когато се налага по-сериозно ограничение в храненето, Филипс минава на така нареченото "елиминационно хранене". Така първо ограничава някои продукти, после постепенно ги включва в менюто отново. 

Бизи е била и на "Чистите 30". В един момент с мъжа й спират бялата захар и зърнените храни. 

Бизи Филипс,

БГНЕС

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари