IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенна мода: Звезди показват как да носим дрехи в оранжево

4 ноември 2020 14 30

Цветът е сред предпочитаните за сезона

IStockphoto

Есента е преходен сезон – налага се да приберем любимите си летни дрехи и да ги заменим с по-дебели. С влошаване на времето сякаш и цветовата гама в гардероба ни се променя – от по-пъстрото облекло отиваме към по-тъмно. Така сивото, черното, тъмносиньото, както и зеленото, са все по-често срещани. 

Ако сте от онези, които все пак се любуват на есента и обичат да експериментират със стила си на обличане, не може да нямате дрехи, които са в нейните топли нюанси. Така например цветове като горчица и различните разновидности на оранжевото, са доста актуални сега, но не всеки смее да ги носи, защото са прекалено натрапчиви и се съчетават по-трудно. Но пък повдигат настроението и отиват както на по-слаби, така и на по-едри жени, като придават по-изтънчен вид. 

Оранжевото се свързва с радостта, оптимизма и смеха. Неслучайно хората от някои религии носят роби в този цвят. Смята се, че той стимулира ентусиазма и дава вдъхновение. Също така някои психотерапевти, лекуващи чрез цветотерапия, препоръчват носенето на оранжеви дрехи за балансиране на емоциите и справяне с травма, преживяна наскоро. 

След като екипът на Tialoto.bg ви показа как да включите оранжевото в есенния си гардероб, днес ви даваме примери за аутфити на известни личности, в които присъства този нюанс. Те го избират за своите рокли, за кожените си якета и други... Вижте сами: 

1. Мелания Тръмп

Първата дама на САЩ е известна със своя вкус към хубавите дрехи. След като на Хелоуин тя посрещна деца в Белия дом, облечена с тънко велурено палто в оранжево, определено може да кажем, че цветът ѝ допада, макар и да не е от любимите ѝ. 

Връщайки се назад във времето, ще видим, че г-жа Тръмп има страхотна пола с висока талия в топлия нюанс на есента. Тя е кожена, с дължина малко под коляното, на марката Hervé Pierre. 

Мелания е съчетала яркооранжевата си пола с тънък пуловер, който е прибрала под нея. Мръснобелият модел е на бранда Max Mara, като има връзки на ръкавите. 

Аутфитът на жената на Доналд Тръмп е страхотен избор за топлите дни на есента. 

2. Рита Ора

Изпълнителката привлича вниманието ни с костюм в светлооранжево на Marcell von berlin. Панталонът ѝ е широк, с леки набори на кръста, докато сакото е една идея по-голямо, с голямо деколте и едноредно закопчаване. 

Костюмът върви на цвета на кожата и косата на Рита Ора. Разбира се, през този сезон то може да се носи с тънко бежово палто отгоре. 

Що се отнася до обувките ѝ, тук имаме забележка – някой едноцветен модел би ѝ отивал повече на оранжевите дрехи. 

3. Ирина Шейк

Моделът се появи с пухкав кашмирен пуловер из улиците на Ню Йорк. Той е тънък, с V-образно деколте и по-обемни ръкави.

Красавицата е съчетала „тиквеният“ си пуловер с къси кожени панталони с ципове на Versace, но вие може да ги замените с дълги или пък обикновен черен панталон. 

Пуловерът на Ирина си пасва с тъмното ѝ кашмирено палто с дължина малко над коляното. 

4. Джиджи Хадид

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @celebrity.wardrobe_ на

Младата майка позира за един от броевете на американския Vogue с кожено яке в цвят кафява охра, което е смесица между оранжево и тъмнокафяво. Моделът на Saint Laurent, който тя носеше през 2017-а, все още е актуален. 

Тогава Джиджи Хадид показа, че въпросното „моторджийско“ яке, което е с пухкава черна яка, отива на тъмен деним и блузка с точки. Сега може да го носите, когато носите рокля или пък тъмен панталон със светла риза. 

Ето и още предложения за вашия есенен гардероб: 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари