IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тя и модата: Най-добрите тоалети на Кейт Мидълтън за 2022 година

26 декември 2022 18 00

От ежедневен шик до официален блясък

Снимки: Getty/БГНЕС

Снимки: Getty/БГНЕС

От момента, в който каза „Да“ на принц Уилям през далечната 2011 година, Кейт Мидълтън се превърна в една от централните теми във Великобритания. Всяка нейна стъпка се следеше изкъсо не само заради бъдещата ѝ роля като кралица на страната, но и заради постоянните сравнения с принцеса Даяна. Именно затова тя трябва винаги да е безупречна както в действията си, така и в избора на облекло.

Всичко започна със сватбената рокля на Alexander McQueen, последвана от години на стилни тоалети в ежедневието и на официални поводи. Постепенно Кейт се превърна в един от примерите за безупречна кралска мода, липсвал в двореца от 1997 година и смъртта на принцеса Даяна. Сега, когато Мидълтън поема ролята на покойната си свекърва като принцеса на Уелс, сравненията не спират и едно е ясно – принц Уилям намери достоен заместник на своята майка.

Но е важно да се отбележи, че Мидълтън постепенно създава свой собствен стил, често характеризиран с дълги прави поли или рокли за лятото и официални костюми за по-студеното време. Палтата и тренчкотите са едни от любимите ѝ горни дрехи, като саката се оставят само за завършване на костюм.

Тъй като 2022 година наближава своя край, решихме да погледнем назад и да съберем най-добрите модни моменти на Кейт, които ни накараха да ахнем и да се убедим, че в кралското семейство модата все още има свой достоен представител.

Декември

На едно от последните официални кралски събития в Бъкингамския дворец, Кейт избра дълга червена рокля с дълги ръкави от Jenny Packham. Тя допълни визията с тиарата Lotus Flower, която е принадлежала на принцеса Даяна и чифт диамантени обеци от кутията с бижута на кралица Елизабет II.

Преди да се завърне във Великобритания обаче Кейт трябваше да се появи на ежегодните награди Earthshot, които тази година се проведоха в Америка. За събитието, посветено на опазването на околната среда, принцесата избра зелена дълга рокля на Solace London, която комбинира отново с бижу на принцеса Даяна – чокър с емералд.

Кейт Мидълтън

Снимки: Getty Images

В първия си ден от турнето в Америка, Кейт се появи с любима своя комбинация – дълъг панталон със сако в бордо от Alexander McQueen, която комбинира със светлорозова блуза. Токчетата допълваха костюма по цвят, а малката чантичка на Chanel и златните обеци завършваха визията.

Ноември

За първата си поява с тиара като принцеса на Уелс, Кейт Мидълтън определено не сбърка с избора на облекло. По време на първия държавен банкет на крал Чарлз, тя облече елегантна бяла рокля на любимия дизайнер Александър Маккуин, отличаваща се с дълги широки бродирани ръкави. Тоалетът бе съчетан с тиарата Lover's Knot на принцеса Даяна, перлени обеци и перлена гривна, които пък в миналото са принадлежали на кралица Елизабет.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Доказвайки че може да изглежда елегантно и в траурни дрехи, Кейт прикова погледите по време на Деня на възпоменанието в средата на ноември. Тогава тя лесно можеше да бъде сбъркана с принцеса Даяна, носейки черна шапка с голяма периферия, допълваща изцяло черния ѝ тоалет и ръкавици. Върху палтото си Кейт носеше три брошки на мак, символизиращи тримата ѝ роднини, загинали във войните, водени от Великобритания през вековете.

Една от любимите комбинации на Мидълтън винаги е била едноцветното облекло, което видяхме и в началото на ноември. Тогава тя избра изцяло бежовата гама, обличайки мидипола с поло и кожен колан, които завърши с дълго палто и токчета от Ralph Lauren. Малката чантичка от DeMellier допълни визията.

Октомври

За посещение в детското отделение на болницата Royal Surrey County Кейт изглеждаше зашеметяващо в жълта мидирокля на Karen Millen. Тя комбинира яркия тоалет с токчета и клъч в тъмносин цвят.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Малко по-късно, тя и принц Уилям посетиха Северна Ирландия, носейки координирани сини тоалети. Принцесата заложи на по-светлата гама, обличайки блуза и сако в един и същи цвят и комбинирайки ги с тъмносини панталони. До нея, принцът на Уелс избра син пуловер върху синя риза, които комбинира с тъмносин костюм.

Септември

Месец септември беше изпълнен с множество емоции за кралското семейство, след като на 8 септември почина кралица Елизабет II. Това накара цялата фамилия, включително Хари и Меган, да се съберат на едно място, за да почетат най-дълго управлявалия монарх в историята на Великобритания.

Кейт мидълтън

Снимка: Getty Images

Почитайки кралския протокол, през по-голямата част от месеца, Мидълтън носеше черни дрехи. Тя излезе сред обществото заедно с принц Уилям, принц Хари и Меган Маркъл, за да благодарят на феновете за постоянната подкрепа и мили думи след смъртта на кралицата. На погребението на Елизабет пък Кейт носеше част от нейните бижута, включително перлено колие, подарено на кралицата по време на посещението ѝ в Япония през 70-те години.

Август

Кейт Мидълтън,

Снимка: Getty Images

През август, както повечето от нас, кралското семейство си взима заслужена почивка от задълженията и посещенията си. Едно от малкото нарушения на спокойствието на Кейт дойде заради събитие, на което тя присъства заедно с дъщеря си Шарлот и съпруга си принц Уилям. Тогава принцесата заложи на любимия си бял костюм от Александър Маккуин, който контрастира с бежови обувки.

Юли

Юли беше посветен на спортни събития, като Кейт посети няколко пъти тенис турнира „Уимбълдън“ и подкрепи съпруга си по време на състезание по поло.

За срещите на корта принцесата на Уелс смени няколко тоалета, започвайки със синя рокля с мидиръкави на бели точки от Alessandra Rich, които комбинира с токчета от същия дизайнер и бяла чанта на Mulberry. Малко по-късно тя се появи на „Уимбълдън“, за да връчи трофея на Ига Швьонтек. За повода Кейт облече жълта мидирокля с панделка на рамото от Roksanda и я комбинира с бели токчета на Gianvito Rossi. Ден по-късно беше ред на мъжете, като Новак Джокович получи купата от принцесата, облечена в миди рокля на бели точки от Alessandra Rich.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

За да подкрепи съпруга си на поло мача му, Кейт облече елегантна бяла рокля на Emilia WIckstead, която комбинира с кръгли обеци, слънчеви очила и бежови пантофки.

Юни

Като истинска героиня от сериала „Бриджъртън“ Мидълтън се появи на събитието Royal Ascot, носейки бяла рокля на черни точки от Alessandra Rich, допълнена с шапка с широка периферия, върху която беше поставено бяло цвете. Кафявите токчета и малката кафява чанта завършиха прекрасната лятна визия.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

През юни се отпразнува и платинения юбилей на кралица Елизабет II, отбелязвайки нейните 70 години на трона. По този повод бяха организирани множество празненства в цяла Великобритания, за които принцесата на Уелс трябваше да изглежда стилно и безупречно. Задачата беше напълно поносима за Кейт, която извади на преден план няколко от любимите си тоалета.

Тук видяхме жълтата рокля на Emilia Wickstead, бялата рокля от Alexander McQueen, червеното дълго палто и прекрасната рокля в цвят фуксия на Stella McCartney.

Май

Месец май започна с раздаването на наградата „Кралица Елизабет II“ за най-добър британски дизайнер. Тъй като монархът на Великобритания не успя да присъства на събитието, Кейт трябваше да поеме ролята. За повода тя избра зелена миди рокля с висока яка и златен колан, дело на канадско-британския дизайнер Еделин Лий. Визията бе допълнена със златни обеци, зелени токчета и зелен клъч.

По-късно същия месец принцесата на Уелс облече коралова рокля от Emilia Wickstead за организирането на градинско парти от името на кралицата. Ярката визия бе комбинирана с токчета в коралов цвят и бял клъч.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Като истински холивудски герой, Мидълтън първо се разходи по червения килим, а малко по-късно изживя и своя момент от „Имението Даунтън“. За премиерата на филма „Топ Гън: Маверик“, Кейт избра черно-бяла рокля с паднало рамо на Roland Mouret, няколко дни по-късно облече ментова рокля, която комбинира с токчета в същия цвят и бял чадър.

Април

За неделната служба по случай Великден, Кейт се координира с дъщеря си Шарлот, като и двете носеха светлосини тоалети. Принцесата на Уелс избра рокля със средна дължина с клъч и токчета в един и същи цвят.

Кейт Мидълтън,

Снимка: Getty Images

Докато синьото със сигурност пасва чудесно на Кейт, можем да кажем, че април се водеше изцяло от белия цвят. Съпругата на принц Уилям избра цвета на два пъти в рамките само на няколко дни. Първо тя отбеляза Anzac Day – официалния Ден на възпоменание в Австралия и Нова Зеландия – носейки бяла рокля на Alexander McQueen. Тоалетът е от кръщенето на принцеса Шарлот през 2015 година, като беше комбиниран с бяла лента за глава и перлените обеци на принцеса Даяна.

За вторият бял момент, Кейт избра малко по-кремав нюанс, обличайки комбинация от сако и мидипола, завършена от бежови токчета.

Март

Март определено беше най-натоварения месец за принца и принцесата на Уелс. Тогава те направиха турнето си из Карибите и Бахамите, което изискваше от Кейт постоянна смяна на тоалети. В галерията може да разгледате всички модни попадения на Мидълтън.

Освен че прекараха няколко дни зад граница, Кейт и Уилям трябваше да присъстват на един тъжен повод. Те отбелязаха една година от смъртта на принц Филип със специална церемония. За нея принцесата избра черна мидирокля на бели точки и с дълги ръкави от Alessandra Rich, която комбинира с шапка с широка периферия в същия десен.

Кейт Мидълтън

Снимки: Getty Images

Показвайки че може да изглежда перфектно и в ежедневието си, Кейт посети украински център в Лондон, носейки кашмирен пуловер в син цвят, който комбинира с дълги черни панталони. Цветът на блузата не беше случайно избран, като той съвпада с един от цветовете на украинското знаме. За да покаже подкрепата си към страната в продължаващата война с Русия, Кейт закачи и значка върху пуловера си.

Февруари

За първото си соло пътуване извън пределите на Великобритания от 2019 година насам, херцогинята на Кеймбридж се отправи към Дания. Пристигайки в Университета в Копенхаген, тя носеше черни панталони и красиво червено сако със златни копчета.

Кейт мидълтън

Снимка: Getty Images

Преди да напусне Великобритания за кратко, Кейт стана част от компанията на тогавашния принц Чарлз и съпругата му Камила. Тогава тя носеше дълга сива рокля с черна яка, която комбинира с черен чорапогащник и остри токчета.

Януари

По случай 40-ия ѝ рожден ден, от Бъкингамския дворец пуснаха три нови официални портрета на Кейт Мидълтън. Снимките са заснети през ноември 2021 година от фотографа Паола Роверси. Съвсем скоро те ще станат и част от постоянната колекция на Националната портретна галерия в Лондон.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images/BGNES

За първото кралско събитие за годината, Кейт посети музея Foundling в Лондон. Тогава тя облече тъмносиньо палто с тъмносин пуловер, панталони с широки крачоли и остри токчета.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари