IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чар или бедствие - голата Ирина Шейк на фестивала в Кан

23 май 2023 16 30

Моделката определено не прикри тялото си

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Филмовият фестивал в Кан тече с пълна сила, давайки началото на наградния полусезон в киното. Край Лазурния бряг се събират най-големите звезди от Холивуд, за да представят новите си проекти, за които ще се говори цяла година, а много от тях ще попаднат и в борбата за следващите Оскари.

На червения килим вече видяхме завръщането на Джони Деп, колаборацията между Леонардо ди Каприо, Мартин Скорсезе и Робърт де Ниро, както и няколко влюбени двойки, част от които направиха светския си дебют. 

Освен към киното обаче, погледите ни са вперени и към модата, която се представя в Кан. Като едно от най-бляскавите събития, то удобно се нарежда след Met Gala, където сме свикнали да виждаме повече провокация, примесена със стил. В Кан обаче нещата често са много по-различни. Там се залага основно на елегантността, на естетиката и официалните рокли и костюми. Рядко може да видите нещо провокативно и непристойно. Но все пак се случва.

Тази година провокацията и сексапилът бяха донесени с Ирина Шейк, която не се подчинява на никакви правила и за пореден път доказа, че създава свои собствени. Визията й в Кан определено може да бъде описана само с една дума и това е рискована. След като се включи в странната тенденция за носене на маратонки с видими бели чорапи, съчетани с червена мини рокля, супермоделът реши да се откаже напълно от дрехите в полза на комплект от две части. 

Преди няколко дни Ирина присъства на премиерата на Firebrand в Кан, пристигайки на червения килим с гръм и трясък. Придържайки се към мотото "по-малкото е повече", когато става въпрос за мода, тя разголи голяма част от тялото си в оскъден ансамбъл от две части на Mowalala, който се състоеше от черно кръстосано горнище с червени изпъкнали шевове и пола с ниска талия с видим цип. Оставяйки рисковата визия да говори сама за себе си, моделката я допълни само с диамантена огърлица.

Ирина Шейк,

Снимка: Getty Images

Тъмнокафявата коса на Шейк беше изправена и пусната свободно, прибрана зад ушите и разделена на път. Останалата част от мекия й блясък включваше блестяща кожа и светлорозов гланц за устни. 

Модните хитове обаче не свършиха дотук. Само ден преди това моделката отпразнува премиерата на Killers of the Flower Moon на своя близък приятел и напоследък спряган за гадже Леонардо ди Каприо. Двамата не присъстваха заедно на екранизацията, нито пък бяха засечени от папараците в една компания, но Ирина беше блестяща и сама по себе си. 

За събитието тя носеше бяла прозрачна рокля, която включваше къси ръкави с волани и висока яка, украсена с пайети. Рискованият тоалет беше допълнен само с бяло бельо, което по никакъв начин не беше скрито, а сутиенът беше оставен някъде у дома. Диамантено колие, блестяща чанта на Jimmy Choo и масивни черни сандали на платформа от Proenza Schouler завършиха вечерната визия. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Малко преди това Ирина се облече с тъмносиня блестяща рокля на Giorgio Armani с дълбоко деколте, което беше и тоалетът, който най-много прикриваше тялото й. Полата от тюл с волани се спускаше до червения килим и превръщаше моделката в истинска принцеса. Тя приглади тъмната си коса назад и създаде дълбок страничен път, който подчертаваше големите й диамантени обеци Messika и червените й устни. 

За да завършим рискованите модни избори на Шейк, сме ви подготвили още една нейна меко казано странна визия. Тя беше забелязана да излиза от хотела си в Кан, носейки едва забележим тоалет, като този път поне беше сложила сутиен. Визията се състоеше от прозрачен шифон с подходящи оперни ръкавици и чорапи без пръсти, носен върху мрежест сутиен, закрепен с метална закопчалка, плюс бикини

Ирина Шейк

Снимки: Getty/БГНЕС

Шейк не забрави за блясъка, носейки бижу със скъпоценни камъни, което се разпростираше по цялото й деколте, създавайки илюзията за огърлица. Тя завърши визията със слънчеви очила, високи обувки и ярко червени устни. 

Ирина Шейк: Уча дъщеря си да цени не само външната, но и вътрешната красота

Кара Делевин с черен сутиен, Ирина Шейк с бял корсет – дефилето на Savage x Fenty

Ирина Шейк и нейната версия на малка черна рокля

През последните няколко години Ирина категорично създава свои собствени правила в модата, като се противопоставя на нормите и ограниченията. В интервю за Harper's Bazaar тя си спомня, че в началото на кариерата не е била смятана за красива и секси, като дори са й обяснявали, че няма да стане модел. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Е, критиците, които не са вярвали в Ирина Шейк може спокойно да си скъсат дипломата по мода, защото тя не само влиза, но и се изкачва до върха в индустрията. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари