IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бял потник за лятото - как да го включите във визията си

2 юли 2023 15 00

Класическа дреха, подходяща за множество поводи

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ако все още изработвате своя капсулен гардероба за лятото, има няколко елемента, които несъмнено трябва да бъдат включени - подходящ чифт дънки, дънково яке, ежедневни сандали и, най-важното, бял потник. Това скромного базово облекло може да се носи всяка година и да се оформя по безброй начини, особено когато става въпрос за лятото. 

Най-добрата част от тази класика е разнообразието от стилове, налични на пазара. Има толкова много материи, кройки и дизайни, от които да избирате, че може да прекарате часове само в секцията с бели потници. Вашият гардероб определено ще се освежи, ако инвестирате в тази основна част от обклеклото, а с голямото разнообразие от силуети, от които да избирате, най-малките детайли могат да направят голяма разлика. 

Възможностите за оформяне на тази класическа дреха са наистина безкрайни, което може да бъде малко объркващо, когато трябва да се обличате бързо за излизане. Но не се панирайте, защото ние имаме няколко лесни предложения за вас, които да ви успкоят дори и в най-натоварения ви ден. 

Включване на бял потник в летния гардероб

1. С още бяло

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alyssa Lau (@imalyssalau)

Никога не може да сбъркате с изцяло бяло облекло, когато искате да изглеждате добре оформени. Има нещо толкова свежо и изчистено в едно обикновено бяло горнище, съчетано с любимия ви чифт елегантен бял деним, което ни кара да залитаме по тази комбинация всяка година. Тази монохроматична визия е типична за топлите и безвалежни дни, която може да съчетаете с равни обувки или токчета.

2. С копринена пола

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANETE (@anetegludite)

Копринената пола постепенно се превърна в елемент от гардероба, който всяко стилно момиче иска да има в арсенала си. Можете лесно да облечете своята, като добавите към нея оребрен бял потник и любимите си черни аксесоари.

3. С панталон и риза

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Faranak (@faranak.smh)

За по-подходящ за офиса вид, опитайте да облечете любимия си бял потник с овърсайз риза. Можете да изберете неутрална цветова палитра или да направите външния вид по-интересен с ярки цветове, които се съчетават перфектно с класическото бяло.

4. С дънки

Тениска и дънки е известна комбинация, с която не може да сбъркате. Е, тази проста формула се нуждае от коригиране, за да може да изглежда свежа и актуална през 2023 година. Ако търсите нещо ново и подобрено, белият потник е чудесното решение за вас. Съчетайте го с любимия си чифт сини дънки и сте готови.

5. С мини пола

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Ако Кендъл Дженър обича белия потник, значи той наистина е модерен. Вземете своята мини дънкова пола и я изведете до нови висини с потник с дълбоко деколте и късо яке, ако навън температурите смятат да се понижават. 

Капсулен гардероб за лятото - какво да си купим?

Капсулен гардероб за пролетта – 7 задължителни артикула

Капсулен гардероб – какво означава и как да го създадем?

6. С миди пола

Ако твърде късите поли не са вашето нещо, опитайте да оформите потник от памук с дънкова миди пола. Тя е доста популярна през последните години, като е особено търсена през пролетта и лятото. Като един от най-желаните артикули за сезона, ще бъде грехота, ако не притежавате поне една дънкова миди пола в гардероба си.

7. С блейзър

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauren Wolfe (@laurenwolfe)

Класическият оребрен потник може лесно да се облече с почти всяка дреха, което го прави перфектния артикул, който да държите във вашия капсулен гардероб. Запътили сте се към клуба или сте на изискана среща? Оформенте изрязан потник с мини пола с пайети и съчетаващ се голям блейзър за пефектна визия из града. 

За още новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари