IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модни съвети – кажете сбогом на дънките в името на по-удобни панталони

15 октомври 2023 16 30

Ето какво да носите вместо деним

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Дънките са основен герой в модата от поколения наред – основен продукт, чието значение просто не можем да омаловажаваме. Ако трябва да изброите елементите в гардероба си, които служат като основа на визията, няма начин дънките да не попаднат в челната тройка. Но дори и най-удобните дънки са си дънки и в някои дни мисълта да облечем тялото си с деним е достатъчна причина да си останем вкъщи. 

Има десетки начини да оформите облекло без дънки, независимо дали е за комфорт, или просто за да го промените в името на стила. Докато една макси пола звучи фантастично на теория, нейната свободна, неограничаваща природа я прави по същество и по-удобна. Панталоните също са станали по-широки и по-приятни от прилепналите, тесни версии от миналото, което ги прави чудесна алтернатива на денима. 

За дните, когато дънките просто не са по вкуса ви, има пет алтернативи, които може да изберете. 

Кажете сбогом на дънките в името на по-удобни панталони

1. Широки панталони

В този момент много от нас посягат към широки панталони толкова често, колкото и към дънките. И кой може да ни вини? Панталонът с широки крачоли е безпроблемна замяна на класическия деним и придава по-стилен ефект от него. Независимо дали са оформени небрежно с потник за спокоен уикенд, или с пуловер за офис среда, ние сме напълно готови да носим панталони в обозримото бъдеще. 

2. Карго панталони

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AMAKA (@amaka.hamelijnck)

В случай, че не сте чули, карго панталоните се завръщат, и то с пълна сила. Преди да им се присмеете и да ги отпишете, изслушайте ни. Утилитарното излъчване, което те добавят към облеклото, е доста приятно и разнообразно, и като се има предвид, че няма да ги носите само с графична тениска с надпис, те няма да ви напомнят чак толкова за тийнейджърските ви години. В комбинация с пуловер, блейзър или дори суитшърт, няма да искате да сваляте карго панталоните през целия сезон.

3. Плетени панталони

Понякога комфортът е наш основен приоритет, но това не означава, че трябва да се примирим с нашите черни клинове. Изберете чифт плетени панталони с широки крачоли, които служат като разнообразно облекло, което да носите вътре и извън къщата. За бонус точки за стайлинг изберете подходящ комплект от трикотаж като този по-горе и облечете тренчкот отгоре, когато дойде време да излизате.

4. Макси пола

Полата винаги е най-добрият ви залог, когато не искате да се занимавате с панталони. Вместо да я запазите за приятни вечери или празници, опитайте да оформите макси полата си за по-ежедневни дни, когато не ви се носи деним. С масивен, голям пуловер, широка тениска или голямо яке, вашата макси пола може да бъде новото ви тайно оръжие за всеки ден.

Уроци по стил – какви дрехи да избягвате, когато носите червено червило

Анджелина, Кендъл, Роузи и други звезди, които ни вдъхновяват да носим тренчкот през есента

Как Кендъл Дженър, Хейли Бийбър и Меган Фокс носят своите мокасини тази есен?

5. Минипола

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mary (@maryljean)

Ако търсите преходна дреха, която да носите през следващите няколко месеца, направете го с минипола. Можете да носите своята докато времето ви позволява, но когато навлезете в по-студените месеци, е добре да добавите чифт чорапогащник както за топлина, така и за стил. В съчетание с модерните за сезона високи маратонки, вашата минипола може да ви осигури спретнат вид, който ще искате да повтаряте всяка седмица. 

За още новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари