IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ерата на дънките с широки крачоли – 6 тоалета, които да пробвате

25 декември 2023 15 00

Кажете сбогом на неудобните и впити модели

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Следващата голяма тенденция за не тесни дънки е тук и не може да бъде по-елегантна. Докато впитите модели наистина никога няма да умрат, нито искаме да го правят, забелязахме няколко нововъзникващи тенденции в денима, които са почти тяхна антитеза. Вече споменахме как по-свободните и широките дънки увеличават популярността си, но сега добавяме още един от тези стилове, които не са тесни – дънки с висока талия и широки крачоли. 

Това са дълги дънки с широк крачол, подобен на правите панталони, и висока талия. Знаем, че тази комбинация може да ви плаши, ако не сте свикнали да я носите, но ние сме тук, за да ви накараме да се доверите на облеклото. Вече видяхме част от известните личности да следват тенденцията, така че спокойно можем да кажем, че славата се заражда. 

За да подчертаем тази шикозна нова деним мода, събрахме най-актуалните тоалети с широки дънки, които модните инфлуенсъри носят в момента.

6 тоалета с широки дънки

1. Комбинирани с риза на райе

Сега е времето да направите радикална промяна във визията си. Този стил, съставен от Каролайн, ни кара да искаме да носим чифтове със супер широки крачоли благодарение на лесното им оформяне с риза. Всичко е свързано с това да се придържате към добавянето на високи обувки – токчета, платформи или ботуши, за да не метете пода с дънките си.

2. Комбинирани с кожен тренчкот

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sylvie Mus (@sylviemus_)

Ако заложите на прави дънки с широки крачоли, но не дълги до земята, може да покажете прекрасните си обувки. За да поддържате визията си семпла и подходяща за ежедневието, ви съветваме да добавите класически черен тренчкот. 

3. Комбинирани с цвят

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renia Jaz (@venswifestyle)

Има нещо вдъхновяващо и привлекателно в широките дънки, комбинирани с овърсайз блейзър. Разграничете се от тълпата, носейки бял модел с подходяща горна част, блейзър в ярък цвят и неутрални аксесоари.

4. Комбинирани с дънково яке

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kellie B (@itsmekellieb)

Винаги сме обичали лесните модни комбинации, а съчетаването на деним с деним не може да бъде по-лесно. Просто добавете жилетка и маратонки, за да запазите външния си вид свеж.

Ботуши за зимата – 5 най-популярни тенденции

Зимна мода – задължителните дрехи в гардероба ви

Модни съвети – как да изглеждате стилно в студеното време

5. Комбинирани с тениска

Този широк външен вид от глава до пети доказва, че не е необходимо да носите нещо по тялото, за да изглеждате стилни. Графичната тениска и чантата през рамо ще придадат на дънковия ви вид атмосфера от 90-те.

6. Комбинирани с токчета

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noor Elkhaldi (@noore)

Леко разкроен деним с висока талия винаги върви много добре с елегантна блуза и токчета за една стилна вечер с приятели. 

За още новини от света на модата и красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари