IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Празнично зелено: Кои звезди носят зелени тонове в духа на Коледа

17 декември 2023 18 00

Много известни дами заложиха именно на този цвят за своите визии през последните седмици

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Освен червеното и златистото, третият най-празничен цвят този сезон, определено е горското зелено. Много известни личности заложиха именно на този цвят през последните седмици, за да ни настроят на коледна вълна. Сестрата на Кейт Мидълтън – Пипа, се облече в зелена дантелена рокля на една от последните си светски появи, а именно на благотворително събитие в Лондон.

Празничната премяна на Пипа беше оформена освен от роклята в смарагдов цвят, още от червени обувки и червен клъч. Премяната в обичайните коледни цветове – червено и зелено, беше дело на марката Self Portrait, любима и на принцесата на Уелс.

Червенокосата холивудска звезда Джулиан Мур (на основната снимка) често избира зелени тоалети, но пък и те прекрасно контрастират с бледата ѝ кожа и нюанса на косата ѝ. Тя присъства на галавечер за годината в Музея на филмовата академия на 3 декември 2023 г., която се проведе в Лос Анджелис в елегантна горскозелена рокля. Тоалетът на Джулиан беше от колекцията на Valentino пролет/лято 2024. Роклята определно имаше семпло, но елегантно излъчване, характерно за звездата, но и много подходящо за духа на Коледа.

Бременната с четвъртото си дете Хилари Дъф също постави празничен акцент върху едноцветния си тоалет, с който се появи наскоро. Тя избра зелен пуловер LaPointe и подходящи кожени панталони. Хилари беше съчетала тоалета си с обувки на висок ток с леопардов принт. Актрисата позираше пред коледната си елха и видимо се беше опитала да съчетае тоалета с празничния декор. В тази визия актрисата представи своята марка Below 60°. Дъф е главен директор на бранда и съосновател на линията дифузери, която предлага изцяло натурални аромати на растителна основа за дома.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

Другата холивудска личност, която напоследък предизвиква радост с празничните си визии на червения килим е Салма Хайек. Наскоро тя добави празничен привкус към традиционното си бизнес облекло с блестящ златен костюм (с такъв дойде на 34-ата годишна гала на Адриан на World Monument Fund), а седмица по-късно тя облече сребриста металик пола тип молив на изложбата Frequency на нейния брат Сами в Christies в Бевърли Хилс.

Но определено най-коледната визия на мексиканската актриса тези дни е на Baby2Baby Gala в Лос Анджелис, където тя дойде облечена в блестяща рокля в тъмнозелено в тоновете на вечнозелена гора. Роклята на Хайек, която беше персонализиран дизайн от Bottega Veneta, беше покрита с пайети в изумруден цвят и включваше усукано халтер деколте и панделка. Тя добави още повече блясък към празничната си визия с чифт диамантени обеци Boucheron и голям коктейлен пръстен на показалеца си.

Салма Хайек;

Салма Хайек; Снимка:  Getty Images

Приянка Чопра също приличаше на прекрасна фея в изумруденозелената си рокля с пайети. Актрисата носеше дръзката рокля на DKMS Gala в Ню Йорк. Възхитителната визия на съпругата на Ник Джонас перфектно контрастираше с червеното на килима. Роклята включваше пелерина с едно рамо, която падаше в дълъг шлейф, както и цепка на корема от едната страна и висока цепка на крака от другата. Чопра остави роклята да сияе в светлината на прожекторите и добави минимални аксесоари – само чифт сребърни метални сандали и висящи сребърни обеци. 

Приянка Чопра;

Приянка Чопра; Снимка: Getty Images

Испанската кралица Летисия се появи в красива зелена рокля по време на посещение в Копенхаген, Дания.

Кралица Летисия;

Кралица Летисия; Снимка: Getty Images

Половинката на испанския актьор Антонио Бандерас – Никол Кимпел, блесна в дълга, бляскава зелена рокля на 24-ите годишни латиноамерикански награди „Грами“, които се проведоха на 16 ноември 2023 г. в Севиля, Испания.

Бандерас и

Бандерас и Никол Кимпел; Снимка: Getty Images

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари