IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хейли Бийбър се съблече по бельо за снежна фотосесия

22 декември 2023 12 30

Джъстин Бийбър одобри снимките

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Хейли Бийбър очевидно не се притеснява от снега и студа в Аспен, Колорадо, а напротив – употребява ги в своя полза за създаването на една сексапилна фотосесия. 

Супермоделът, който в момента е на ски ваканция със съпруга си Джъстин Бийбър, приятелката им Кендъл Дженър, както и Нина Добрев, Шон Уайт и Пол Уесли, използва времето, за да покаже привлекателност по бельо и минипола. Както самата тя добре знае, красотата изисква жертви, а стоенето на студа не е нищо в сравнение с милионите харесвания и стотиците коментари, които Хейли си спечели със снимките. 

Бийбър носеше дантелен сутиен с прозрачен слой върху него и украсена с пайети мръснобяла минипола, допълнени с емблематичното ѝ колие с буквата „B“ в чест на фамилията ѝ (Бийбър на английски е Bieber). За да покаже, че все пак наистина е в планината, а не се снима на зелен екран, Хейли облече дълго пухено палто, което обаче по никакъв начин не закриваше предната част от тялото ѝ. 

Тя прибра косата си назад в гладък кок и разкраси лицето си, предполагаме, с продукти от собствената си козметична линия Rhode. Както в повечето си визии напоследък, и тук Хейли добави изкуствени лунички. Трикът се превърна в истински хит сред по-младите дами именно заради г-жа Бийбър. Нейните лъскави бебешкорозови нокти допълваха визията. 

Някои фенове посочиха, че Хейли прилича на героинята на Тилда Суинтън от „Хрониките на Нарния“. Ледената кралица, която се опитва да завладее магическото царство, обаче носи доста по-дълъг тоалет, появявайки се с дълга до земята ледена рокля, покрита с дебело бяло палто. 

Ако се чудите откъде Хейли се е сдобила със своите дрехи, ние имаме отговор на този въпрос. Полата ѝ е от новата колекция на No. 21 за пролет 2024. Палтото обаче е малко по-старо, идвайки от колекцията на Roberto Cavalli за есен 2005 година

Ягодово момиче: Хейли Бийбър носи колие, посветено на Джъстин

Цялата в деним – Хейли Бийбър със секси реклама на козметиката си

Звездни промени – Хейли Бийбър с нова прическа

Докато голяма част от последователите на Бийбър се включиха в коментарите, за да я поздравят за визията, имаше една реакция, която е с най-голяма тежест за моделката. Съпругът ѝ, Джъстин Бийбър, сподели снимките в собствената си история в Instagram и написа „Ъм, да“

Само преди седмица семейство Бийбър излязоха на романтична вечеря в Лос Анджелис, облечени в елегантни тоалети, като Хейли съчета своя с друго стилно палто. Тя носеше празнично червено пухкаво палто с дължина до прасеца, облечено върху черна рокля и съчетано с дръзко червено червило

Двойката замина за зимна почивка в Аспен заедно с Кендъл Дженър, за която се смята, че току-що се е разделила с приятеля си Bad Bunny. Латиноамериканецът до момента не е забелязан в Колорадо заедно с групата, което наля още повече масло в огъня на раздялата. За сметка на това, Кендъл бе забелязана да носи тоалети от истинска и изкуствена кожа на стойност повече от 300 000 долара. 

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари

Рекламодател ( преди 4 месеца )
Хейлито, ако иска да изкара нЕкой лев, да сваля и бельото.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар