IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модни съвети – как да съставите най-добрия спортно-елегантен стил

5 април 2024 10 30

Тоалети, които са подходящи както за ежедневието, така и за официални срещи

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Колкото повече остаряваме, толкова по-небрежен става стилът ни. Това обаче не е нещо, което трябва да смятаме за лошо. Всъщност е доста овластяващо. Отминаха дните, в които изпитвахме нуждата да се крием зад по-изразителни тоалети. Сега, на зряла възраст, се чувстваме по-удобно в собствената си кожа и откриваме, че красотата в небрежните тоалети е била там през цялото време, просто ние не сме я виждали.

Разбира се, все още целим да изглеждаме шик и елегантно, но това не е свързано само с високи токчета и фантастични рокли. Напротив, бихме казали, че класическите визии са тези, които разчитат на по-изискани, лесни елементи, които, в зависимост от стила, могат да бъдат както небрежни, така и официални. Това е нещо, което разбирате по-ясно със стилизиращите комплекти проба-грешка, без да се притеснявате дали „работят“ или не и да усетите какво харесвате. Въпреки това, ако не ви се мисли, ние сме тук, за да ви помогнем в съставянето на визия. 

Как да съставите най-добрия спортно-елегантен стил

Туид сако + дънки + обувки с каишка

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tia dewitt (@tia_dewitt)

Дънките са в основата на много страхотни ежедневни дрехи. Един от лесните и елегантни начини за оформянето им е като ги добавите към тоалет от сако от туид и обувки с каишка. 

Жилетка + широки панталони + боти

Красотата на широките панталони е, че те могат да бъдат подходящи както за ежедневието, така и за официални срещи. За по-небрежен външен вид, съчетайте ги с плетена жилетка и боти. 

Деним + плетена чанта

Двойният деним не е нова тенденция, но след като се появи в дефилетата на Celine, Saint Laurent и Chloe, това е визия, която ще виждаме още дълго време. За още повече бонус точки, тоалетът е както небрежен, така и официален, което означава, че комбинацията е подходяща за различни поводи. 

Кожено яке + тениска + макси пола

Когато става дума за ежедневни тоалети, нито един стил на яке не е толкова емблематичен, нито толкова разнообразен, колкото кожените модели. Черните стилове са класически и изглеждат най-добре, съчетани с още повече черно. Опитайте макси пола и бяла тениска, за да бъдете готови за всичко, което денят ви предлага. 

Пролетна мода – 4 тоалета, които винаги изглеждат добре

Модни съвети – правилото „сандвич“ за перфектния тоалет

Блейзър + дънки + маратонки

Когато искате да издигнете един тоалет на следващото ниво, блейзърът е първото нещо, към което да посегнете. Зеленото е основна цветова тенденция за пролетта – опитайте да го носите с дънки и масивни маратонки за най-добър баланс. 

Жилетка + бели дънки + плетена чанта

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @cheyannesorelle

Дънките не се предлагат само в син вариант – тези в цвят екрю могат да са също толкова ласкателни за ежедневните тоалети, като дори изглеждат доста по-елегантно. Спокойната комбинация между просторна бежова жилетка, чанта тип кошница и бели дънки е идеална за променливото пролетно време. 

Риза + дънкова пола + колан

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sasha Mei (@sasha.mei)

Дънковата макси пола прави своето завръщане с гръм и трясък, благодарение на своята адаптивност и елегантност. Може да я носите с риза на райета и изящен колан, за да създадете прекрасен тоалет за деня. 

За още модни тенденции за лятото, новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари