IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кубче лед като дамска чанта – странният избор на Камила Кабейо

8 май 2024 14 30

Част от визията на изпълнителката буквално се разтапяше върху червения килим на Met Gala

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Камила Кабейо може и да не беше Ледената кралица на тазгодишната Met Gala, но дамската ѝ чанта определено беше подходяща за тази роля. 

Сред авангардните визии, които превзеха музея на изкуствата „Метрополитън“ в Ню Йорк на 6 май, беше леденият аксесоар на изпълнителката, който буквално представляваше топящ се леден къс, съдържащ една медна роза. Според Vogue, цветето напомняло на това, използвано върху поканите за Met Gala.

Камила Кабейо

Снимка: Getty Images

Докато говори пред Extra, 27-годишната Кабейо каза, че нейният персонализиран клъч от Джейн Уейд, който първоначално е трябвало да бъде истинска дамска чанта, докато не се счупил, е начинът, по който тя тълкува дрескода „Градината на времето“ и темата „Спящи красавици: Пробуждане на модата“.

„Свързвам всичко това с непостоянство и неща, които се разпадат с времето, като намирам красота в целия процес“, каза Кабейо относно вдъхновението да носи странния леден аксесоар на червения килим.

Тя също така отбеляза, че разкъсванията по роклята ѝ от Ludovic de Saint Sernin, която Vogue разкрива, че тежи 6 килограма и е украсена с 250 000 кристала Сваровски, носи същото послание. Дори преливащият ѝ грим и „мократа“ конска опашка, направени от София Синот с продукти на L'Oreal Paris, са имали за цел да подчертаят красотата на непостоянството. Кабейо също така носеше бижута от Ring Concierge.

Камила Кабейо

Снимка: Getty Images

През цялата нощ на 6 май бившата членка на Fifth Harmony беше многократно питана за ледения си аксесоар. 

Когато от Variety съобщиха, че Doja Cat също носи рокля с леден ефект, Кабейо заяви, че това очевидно е основната тема на вечерта. Допълни, че леденият блок, разтапящ се върху червения килим, представлява нейния предстоящ албум, който е фокусиран около Маями, топене и топлина.

Камила Кабейо обаче не беше единствената дама на стълбите пред музея „Метрополитън“, която заложи на естествените елементи.

Doja Cat

Снимка: Getty Images

Както се очакваше, голяма част от гостите избраха флорални тоалети или аксесоари, включително Дженифър Лопес и Зендая, които бяха едната половина от домакините на Met Gala. Те бяха придружени от Крис Хемсуърт и Bad Bunny. Младата актриса демонстрира авангарден стил, носейки флорален аксесоар за глава от колекцията на Givenchy за 1996 година. От своя страна, изпълнителката Тайла, която е най-известна с парчето си Water, олицетворяваше пустинята в рокля на Balmain, която създаваше илюзия за изваян пясък. Габриел Юниън също впечатли фотографите, носейки рокля тип русалка от колекцията на Michael Kors.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари