IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Омбре маникюр – 4 начина, по които да го направите

1 август 2020 16 30

Ето няколко свежи идеи за ноктите ви на морето

Pixabay

Техниката „омбре“ е широко разпространена в стила на жените през последните няколко години. Срещаме я най-често в косите, дрехите, обувките, аксесоарите, дори в маникюра. В превод от френски означава сянка, но по-просто казано може да я определим като перфектното преливане на цветове. 

Омбрето в косите вече е остаряла тенденция, но по ноктите все още е актуална, стига да се използват по-натурални цветове, които „властват“ през 2020 г. 

Ако търсите идеи за маникюр, който е по-нежен и отива на различни стилове дрехи, може да си направите омбре. Техниката е и чудесен избор за свеж плажен маникюр. 

Ето 4 начина, по които да си направите омбре маникюр у дома: 

1. Омбре със синьо и розово

Съчетанието между тези два цвята е страхотно за вашия летен маникюр. Все пак през този сезон често носим дрехи с тези нюанси. 

Тази идея е много лесна за изпълнение. Първо поставяте светлосиня основа. След като тя изсъхне, нанасяте розово в края на парченце гъба. С нея леко потупвате на върха на нокътя. Получава се преливане между двата цвята. 

2. Млечно омбре

Така нареченият млечен маникюр е една от тенденциите за 2020 г. Е, сега можете да използвате лак в телесен цвят и бяло, за да си направите омбре. 

Оформяте ноктите си по желания от вас начин, след което нанасяте бял лак или такъв с телесен цвят. След изсъхването на основата, с потупване на гъбичката, по която сте сложили малко бяло, създавате омбре ефекта. 

3. Омбре с лилаво и оранжево 

„Оранжево морето, оранжево небето...“, се пее в една популярна детска песничка. Това лято оранжевото, в комбинация със светлолилаво, е доста използвана. Ако имате бански, плажна кърпа и джапанки със сходни цветове, може да си направите такъв омбре маникюр. 

Основата трябва да е лилава, като на два от ноктите да направите омбре ефект с оранжев цвят. Ако те са по-дълги, то вторият цвят може да е само на върха им. 

4. Омбре с електриково розово

Маникюрите с пастелни цветове са актуални за лятото. При това отиват на много дрехи. Поставяте основа в светлобежово, след което с парченцето гъба нанасяте по малко от електриково розовото. 

Този тип маникюр не се нуждае от топ лак. Ето и други идеи, които може да разгледате: 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари