IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Къде са те сега: Порасналите деца на звездите

22 януари 2021 18 00

Някои поеха по стъпките на мама и татко, а други намериха съвсем различно поприще

Снимка: Getty/БГНЕС

Децата на известните личности живеят един мечтан от връстниците им живот. Големите къщи с басейни и множество играчки, приятелства с други известни личности, ваканции в далечни страни и посещения на увеселителни паркове, които някои от нас са виждали само на картинка.

Славата на мама и татко лесно се пренася и към малчуганите, ако родителите го позволят. Има някои звезди, които пазят личното пространство на децата си и рядко споделят техни снимки. С това те целят да им осигурят детството, което заслужават и да ги спасят от постоянното преследване на папараците. Има и други, които обаче решават да покажат на феновете си всеки един момент от детството на наследниците си и по този начин превръщат децата си в звезди още преди първата им дума.

Постепенно животът в центъра на славата се отразява на малчуганите, като те започват да свикват с постоянното внимание и дори да печелят пари от него. Някои от децата тръгват по стъпките на мама и татко, а други решават да се занимават с нещо съвсем различно. Какъвто и път да поемат, доста често той се превръща в успешен.

Ето някои от порасналите звездни деца и какво правят в момента:

Кая и Пресли Гербер

Синди Крауфорд и Ранди Гербер са едно от най-разпознаваемите семейства в света на модата. Двамата успяха да преборят трудностите на славата и да останат заедно, като в същото време отгледаха сина си Пресли и дъщеря си Кая далеч от светлината на прожекторите. Вече пораснали, двамата се занимават с мода, като могат да се похвалят с участието си в дефилета на известни модни марки.

Гербер

Снимка: Getty images

Преди година Пресли предизвика притеснение у родителите и феновете си, когато се появи с татуировка на лицето си. Той беше изписал думата „Неразбран“ точно под дясното си око. 20-годишният младеж призна пред последователите си, че е направил татуировката, защото се чувства неразбран от околните. Само няколко дни по-късно той сподели клип, в който стреля с пистолет. „Невинният аз преди да си направя татуировката. Вие нищо не знаете. Време е да се събудите“, пише синът на Крауфорд и Гербер.

От другата страна пък е сестра му Кая, която досега успява да се предпази от скандали. Преди началото на пандемията тя беше затрупана с професионални ангажименти, появявайки се на кориците на различни модни списания. В началото на 2021-а пък Кая и Коул Спраус участваха в реклама на Coach, където представят най-модерните чанти за сезона.

Бруклин, Ромео и Круз Бекъм

Имена, които със сигурност сте чували поне няколко пъти. Синовете на Виктория и Дейвид Бекъм израснаха в светлината на прожекторите, благодарение на бляскавите кариери на мама и татко. Бруклин се роди първи, когато Дейвид беше футболист в Манчестър Юнайтед, а съпругата му все още се радваше на славата си като певица в Spice Girls. Първородният син на двойката често присъстваше на мачовете на Олд Трафорд, като много от феновете сметнаха, че той ще се запали по футбола.

Е, не стана точно така. Вместо това Бруклин реши да се занимава с фотография. Благодарение на връзките на Виктория в модния бранш, синът ѝ получи няколко добри ангажимента, снимайки за Vogue, GQ и Burberry. След множество провалени връзки, в момента Бруклин е сгоден за Никола Пелтц, с която се очаква да се оженят тази година, ако всичко се нормализира.

Бекъм

Снимка: БГНЕС

Ромео се ражда на 1 септември 2002 година. Момчето вече е пълнолетно и успя да застане на първата си корица, снимайки се за списание Vogue. Модата е една от страстите на Ромео, който прави дебюта си в този бизнес на 10-годишна възраст, промотирайки Burberry. Също така той се появява и на модния подиум за редица модни марки. Освен модата, Ромео се интересува и от тенис, като е тренирал дори с Григор Димитров.

Бекъм Гети

Снимка: Getty images

Що се отнася до Круз Бекъм, той засега е решен да стои далеч от модния подиум. Вместо това, момчето се е насочило към музиката, като често прави кавъри на песни на Джъстин Бийбър. В социалните мрежи Виктория и Дейвид не пропускат да се похвалят с певческите възможности на сина си, който събира милиони харесвания и хиляди положителни коментари. В добавка към медения глас, Круз може и да свири на китара.

София Ричи

Ричи

Снимка: БГНЕС

Най-малката дъщеря на Лайънъл Ричи много добре знае какво е да пораснеш под светлината на прожекторите. Тя често беше на концертите на татко си, придружена от брат си и сестра си Никол Ричи. След като вече стана самостоятелна, София успя да запише собственото си име в професионалния свят, като се включи в модния бизнес. Освен това тя се справя доста добре и като инфлуенсър, имайки 5,4 млн. последователи в Instagram.

Лили Роуз Деп

Още едно момиче, което се сдоби с огромна слава още преди да навърши пълнолетие. Лили Роуз Деп се ражда в семейството на Ванеса Паради и Джони Деп. Благодарение на известността на родителите си, тя получава огромно внимание от папараците и феновете, като снимките ѝ веднага обикаляха таблоидите и списанията.

Деп

Снимка: Getty images/БГНЕС

Именно затова не е изненада, че момичето пое по пътя на мама и татко, като реши да се занимава с кино и мода. Дебютът ѝ в красивата индустрия беше за Chanel, след което Деп прие няколко роли в независими филми. Момичето може да се похвали, че е била на екран с имена като Гари Олдман, Арми Хамър и Еванджелин Лили. Освен това тя успява да раздели професионалните и личните си ангажименти между Париж и Лос Анджелис.

Мадокс Джоли-Пит и Шайло (Джон) Джоли-Пит

Мадокс е първото дете, което Анджелина Джоли осиновява. Тя го взима през 2002 година, спасявайки го от бедност и нищета в родната Камбоджа. След като стана част от семейството, Мадокс често придружаваше майка си на червения килим, като никак не се притесняваше от камерите, насочени към него.

Джоли-Пит БГНЕС

Снимка: БГНЕС

След като Джоли се омъжва за Брад Пит, актьорът става легален настойник на Мадокс. 19-годишният младеж вече е в колеж в Южна Корея, където следва биохимия. През 2016 година момчето застава на първите страници на вестниците, когато се съобщава, че е влязъл в спор с Брад Пит на борда на самолет. На въпрос дали отношенията с баща му са приключили, Мадокс отговаря „Да става каквото ще“. И докато връзката му с Пит може и да не е идеална, то тази с Джоли със сигурност е. Именно актрисата го заведе в Сеул, където е колежът и го изпрати със сълзи на очите. Мадокс е работил с майка си и по филма „Те убиха баща ми“, където е записан като продуцент.

През 2006 година Шайло влезе в медийното пространство, след като се ражда в едно от най-известните семейства. Родена е в Намибия с цел да се избегне интересът към нея и към бременността на Анджелина. Все пак интересът към момичето не спира и първите ѝ бебешки снимки са продадени на списание People за 2 млн. долара.

Джоли -

Снимка: БГНЕС

В момента Шайло преминава през полова трансформация, като вече иска да бъде наричан Джон Джоли-Пит. Това по никакъв начин не притеснява родителите му, като Брад Пит заяви, че подкрепя децата си във всяко едно отношение.

Джейдън и Уилоу Смит

Роден през 1998 година, синът на Уил и Джейда Смит, Джейдън, върви по стъпките на мама и татко. Той започва да играе в киното още в детска възраст, появявайки се във филма The Pursuit of Happyness заедно с Уил Смит през 2006 година. След това идват нови ангажименти като Karate Kid, The Day the Earth Stood Still и After Earth. В допълнение към това, Джейдън се занимава и с музика, като на пазара вече има негови два албума.

Смит

Снимка: БГНЕС

Сестра му Уилоу също не е родена без талант. На 17-годишна възраст тя започва музикалната и филмовата си кариера. Тя се появява заедно с баща си във филма I Am Legend и има два албума на своята сметка. Заедно с майка си води и шоуто Red Table Talk във Фейсбук, където обсъжда проблемни теми заедно с други известни личности.

Парис Джаксън

Джаксън БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Дъщерята на Майкъл Джаксън беше държана далеч от светлината на прожекторите, като баща ѝ покриваше лицето ѝ всеки път, когато двамата бяха навън. Светът за първи път видя Парис и чу как говори тя през 2009 година на погребението на Майкъл. Момичето успя да пробие в модния бизнес и на музикалната сцена. За съжаление, Парис премина и през няколко трудни периода, свързани със смъртта на баща ѝ.

Лурдес Леон

С майка като Мадона всеки очаква от теб да бъдеш следващата музикална звезда. Лурдес попадна в светлината на прожекторите още на крехка възраст, като това хем помага, хем вреди на момичето. Все пак тя не започва да пее, а се занимава с мода, като заедно с Мадона създават линията Material Girl. След това Леон се включва в дефилетата на няколко известни марки и дизайнери.

мадона Гети

Снимка: Getty images

На 22 години Лурдес вече се е снимала за Vogue и също като майка си не се притеснява да бъде малко по-провокативна. Тя застава пред камерата в оскъдно облекло, което оставя много малко на въображението.

Зоуи Кравиц

Родителите на Зоуи Кравиц са Лиса Бонет и Лени Кравиц. Трябва ли да кажем нещо повече? С такова потекло успешният път ти е начертан, а ти само трябва да не излизаш от него. За щастие, Зоуи успява да се опази от тъмната страна на славата, като се насочва към киното и показва завиден талант.

Прави дебюта си през 2011 година в X-Men: First Class, след което идват роли в поредицата Divergent, Fantastic Beasts и Mad Max: Fury Road. На малкия екран тя участва в Big Little Lies, където си партнира с Никол Кидман, Рийз Уидърспун, Лора Дърн и Мерил Стрийп.

Кравиц

Снимка: Getty images

В добавка към киното, Кравиц притежава и музикален талант, разбира се. Тя е част от групата Lolawolf, като в същото време може да я видите и по модните списания и реклами на различни марки.

Лила Мос

Мос

Снимка: Getty images

Когато майка ти е един от супермоделите на 90-те, ти няма какво друго да направиш, освен да тръгнеш по нейните стъпки. На 16-години дъщерята на Кейт Мос прави дебюта си в модата, като застава на корицата на Dazed and Confused и работи с дизайнера Марк Джейкъбс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари