IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво ви очаква според зодията

16 октомври 2023 17 30

Астрологична прогноза до 22 октомври

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода до 22 октомври. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен

Финансовото ви състояние ще е леко нестабилно. Анализирайте разходите и по възможност ги ограничете. Обстановката на работното място ще е напрегната. На моменти може да ви хрумне мисълта, че е крайно време да потърсите нови възможности за професионална реализация, но на този етап е за предпочитане да изчакате. Запазете спокойствие по време на спорни дискусии и не привличайте вниманието. Ще е много по-важно да стигнете до правилни заключения, отколкото да изразите мнението си.

Телец

Няма да е от най-успешните ви периоди, но и с по-сериозни проблеми сте се справяли. Неприятностите ще са изненадващи и от всякакъв характер. Първоначално ще засегнат личните ви отношения, което пък ще се отрази на финансовия ви статус. Ограничете контактите доколкото е възможно и най-вече мяркайте се колкото е възможно по-рядко пред очите на шефа. През втората половина от седмицата грижите ще са свързани с по-възрастни близки роднини. Преценете обективно дали можете да се справите самостоятелно и ако се налага да потърсите помощ, направете го незабавно.

Близнаци

Обмисляйте внимателно както разходите, така и финансовите си уговорки. Не е изключено да получите предложение за участие в краткосрочна форма на обучение или обмяна на опит. Не я пропускайте, дори ако трябва да заплатите някаква такса. Въздържайте се от остри изказвания, които биха навредили на връзките и позициите ви, особено спрямо задграничните партньори. Популяризирайте постиженията и уменията си сред колкото е възможно по-широка публика от вашата област. Възможно е да получите одобрение на запитване за съвместна дейност, което сте изпратили преди месец. Съгласете се, само ако проектът ще стартира през следващия месец.

Рак

Ангажиментите ви ще се окажат повече, отколкото очаквате. Много е вероятно да получите допълнителни приходи от инвестиции, които сте направили през първата половина на годината. Не бързайте да ги реинвестирате или влагате в борсови операции, моментът не е подходящ. Ще можете да стартирате промени, които от известно време обмисляте, защото ще успеете да си създадете ясна стратегия за изпълнението им. Действайте с умерено темпо и на части. При всеки опит да „изпреварите времето“ ще се натъквате на някакво непредвидено затруднение, което ще ви връща назад. Нужна ви е максимална концентрация и оптимална организация.

Лъв

В началото на седмицата работата ви ще е предимно самостоятелна и ще зависи от личните ви предпочитания. В следващия период ще трябва активно да се включите в екипните дейности. Синхронизирайте мнението си с по-опитните от вас, бъдете готови да промените тактиката си. Формулирайте разбираемо условията на договорите си, оформяйте ги писмено и с точни срокове за изпълнение. Не е изключено да се наложи да осъществите повече от едно служебно пътуване и то на сравнително далечна дестинация. Ще бъдете изправени пред не лесния избор – да ги предприемете с цената на допълнителни разходи или изобщо да се откажете от тях. Съобразете се с целта, към която се стремите.

Дева

Причините за тревога ще се зараждат основно в семейството и най-често ще са свързани с децата. Контролирайте емоциите и се опитайте да избегнете шумните разправии, които биха се отразили на имиджа ви. Не обсъждайте лични въпроси, не е изключено да ви въвлекат в интрига. В професионален план ще постигнете напредък. Може да не е грандиозен, но ще е достатъчен за да се почувствате доволни от себе си. Въздействието ви ще е осезаемо в групите по неформални интереси, с които общувате. Ще спечелите нови почитатели. Съдействайте им, но предпазливо.

Везни

След пръстеновидното Слънчево затъмнение във вашия знак е възможно да се случат някои кардинални промени в динамичния ви стереотип. Първоначално не е изключено да се появят съмнения спрямо близките ви, пристъпи на ревност, разногласия при справянето с битови проблеми. В такива моменти е за предпочитане да се уедините, да проверите твърденията си и да не се опитвате да наложите мнението си въпреки всичко. Намалете темпото, осигурете си условия за спокойна работа и „пъзелът ще се подреди“. Съвсем непредвидено ще успеете да възстановите стара връзка и то в момента, в който ви е необходима. Избягвайте местата, където има струпване на много хора.

Скорпион

В последния ден от седмицата Меркурий ще навлезе във вашия знак. Дотогава обаче преживяванията ще са динамични. Ще се наложи да действате активно, но гъвкаво и с нагласата, че не всичко ще зависи от възможностите ви, а още по-малко от желанията. Отстоявайте мнението и позициите си, но „с мирни средства“, така да се каже и по възможност без да засягате чужди интереси. Приемайте чуждото мнение само „за справка“ и за проследяване на общите тенденции, а не като базов принцип. Не омаловажавайте предложенията на близките. Споделят ги, за да са ви полезни.

Стрелец

Професионалните контакти ще са интензивни и ще успеете да попаднете на надеждни сътрудници, да оформите колектива, който ви е нужен. Служебните ангажименти ще са доста повече от обичайните. На моменти може да имате усещането, че тъпчете на едно място или че сте в ролята на Сизиф, който напразно се опитва да изтъркаля камъка до върха на скалата, но всъщност няма да е така. С малко повече упоритост и изобретателност ще стигнете до правилния вариант. Всичко, в което доскоро сте се съмнявали, ще придобие ясни очертания, ориентиращи ви към вярната посока. Не лишавайте близките от вниманието си.

Козирог

В началото на седмицата минимизирайте както разходите, така и контактите. От тези два фактора зависят резултатите ви в по-голямата си част. Отделяйте повече време за собствените си проекти, отколкото за екипните. Разработвайте ги на части и последователно. Не е желателно да обсъждате намеренията си с прекалено много събеседници и най-вече с такива, които не са ви особено близки. Съществуват предпоставки или „да ви сложат прът в колелата“, или да си присвоят идеите ви. И в двата случая ще сте губещата страна, а от вас зависи да го предотвратите.

Водолей

Избягвайте дейностите, предполагащи прекален риск. В този период е желателно да заложите на сигурното. Още в началото на седмицата ангажиментите ви ще са свързани предимно с посещения на администрации и официални инстанции, от които ще са ви необходими различни документи. Ще ви е доста досадно, защото почти навсякъде ще ви дават двусмислени, неясни и неопределени отговори, което може да предизвика пристъпи на силна раздразнителност. В такива моменти е желателно или да се посветите на любимите си занимания, или да отделите време за медитация. Осигурете си предпочитаната лична свобода по начин, който не би засегнал интересите на партньорите ви.

Риби

Събитията изобщо няма да отговарят на очакванията ви, но независимо от това ще са твърде интересни. Ако сте си набелязали дейности по разширяване на бизнеса, няма да ги осъществите, но пък ще повишите приходите си. Ако сте кандидатствали за нова работа, няма да ви одобрят, но пък ще получите предложение за участие в някаква публична инициатива, от която ще придобиете популярност. Ако сте разчитали на съдействие от по-опитните си колеги, няма да го получите, но за сметка на това по-младите ще се обединят около вас и с радост ще ви помогнат доколкото могат. Не се колебайте и не се съмнявайте в себе си.

КоментариКоментари