IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скарлет Йохансон се срамува, че била пушач

18 март 2022 17 50

Актрисата иска да предпази децата си от цигарите

БГНЕС

Скарлет Йохансон се срамува да каже, че преди години е била пушач. Това призна самата актриса, гостувайки в шоуто на Дрю Баримор. Актрисата разказа на своята колежка, че ѝ е било трудно да сподели с дъщеря ѝ Роуз, че употребявала цигари.

Звездата, която наскоро роди второто си дете – Козмо, разкри, че днес желае да предпази своите наследници от този вреден навик.

„Дъщеря ми може би ме е питала това и преди. Пушех, когато бях по-млада и толкова се срамувам“, каза 37-годишната Йохансон, която дари Колин джост със син.

„Просто не искам тя някога да си помисли, че някога съм го мислила за готино, защото тя абсолютно никога няма да пуши“, продължи Йохансон.

По думите на Скарлет, да забрани на дъщеря си може би не е най-правилният подход, за да не пропуши. Но се надява тя никога да не разбере какво е да си пушач.

Йохансон се пошегува, че да каже на дъщеря си да не пуши може да е точното нещо, което я насърчава да го направи, така че тя просто се надява, че „никога няма да разбере това“.

Скарлет призна, че 7-годишната Роуз е изключително любопитна и задава какви ли не въпроси постоянно. Тя искала да разбере какво представляват тампоните и защо известната ѝ майка си скубе веждите.

И други бивши пушачи споделят опита си

Актрисата не е единствената звезда, която осъзнава рано, че тютюнопушенето е вредно за здравето ѝ. През 2020 г. Жизел Бюндхен разказа пред Vogue Australia за това как успяла да се откаже от въпросния навик.

„Вече не тичам, но тичах тогава, защото това ми позволи да усетя белите си дробове и всеки път, когато тичах в продължение на 20 минути, си казвах: „Добре, усещам дробовете си, добре, не пуша“, каза тя пред изданието.

По-късно бившият президент Барак Обама призна в мемоарната си книга, че семейството му го насърчило да спре цигарите. Там той пише, че една от дъщерите винаги се мръщела, когато той се доближавал до нея. И Малая определено не била доволна от дъха му.

КоментариКоментари