IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маги Уилър за книгата на Матю Пери: Гордея се с него!

27 януари 2023 09 00

Актрисата споделя, че я изчела на един дъх

Getty

Getty

Спомняте ли си досадната жена, от която Чандлър Бинг не можеше да се отърве дълго време? Ако сте сред феновете на сериала „Приятели, няма как да не познавате ужасния глас на Джанис. Тя случайно го срещаше на различни места и винаги казваше: „О, боже мой!“. 20 години по-късно Маги Уилър и Матю Пери, които изиграха култовите образи, са приятели в живота.

Наскоро актрисата се похвали, че е прочела на един дъх биографичната книга на Пери и определено е горда с това, което е написал в нея.

„Загубих брат си заради пристрастяването към наркотици, така че не ми е непознато колко трудни са това пътуване и тази борба“, казва пред Us Weekly 61-годишната звезда.

Джанис, която играе гадже на Матю Пери в любимия на мнозина сериал, посочва, че той е споделил толкова много подробности, че дори самата тя не е била наясно, че са се случили.

„Толкова се гордея с Матю, колко усилено се бори за живота си“, обяснява Маги.

По думите на Уилър, разказвайки за своите най-мрачни моменти в мемоарите си, 53-годишният актьор със сигурност помага на много хора, които имат същите като неговите проблеми.

„Можете да проследите траекторията на моята зависимост, ако измервате теглото ми от сезон на сезон – когато тежа повече, това е алкохол; когато съм слаб, това са хапчета. Когато имам козя брадичка, това са много хапчета“, пише звездата в своята книга Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing, която излезе в началото на ноември 2022 г.

Матю Пери показа изненадваща ненавист към Киану Рийвс

Кортни Кокс: Матю Пери беше под голямо напрежение по време на „Приятели“

Матю Пери – от ръба на смъртта до мисълта за семейство

Уилър и Пери – най-странната двойка в сериала

От 1994 до 2004 г. Матю играе образа на Чандлър. В продължение на 10 сезона той има много гаджета преди да се обвърже по-сериозно с Моника. Но Джанис остава неговата най-разпознаваема. С нея те влизат в статистиката за най-странната двойка в тв продукцията, която много хора по цял свят продължават да гледат и днес.

„Този състав е семейство. Всички се грижат един за друг, независимо от всичко. Заедно те станаха големи знаменитости“, разказва Маги за своите колеги Кортни Кокс, Дженифър Анистън, Лиса Кудроу, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър, които миналата година се събраха отново на екран по случай 20 години от пускането на сериала „Приятели“.

Днес актрисата, към която все още се обръщат с името Джанис понякога, си спомня първата година, прекарана с продукцията. Тя разказва, че всички седели в „разбита зелена стая и играели покер на някакви скапани дивани“.

Уилър се чува и вижда понякога с Матю Пери. Освен това, както и останалите познати лица от сериала, тя продължава да рекламира най-различни продукти, свързани с търговската марка Friends. Така например тя пусна крем, който е с вкус на лешникова мока.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари