IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ан Хатауей се определи като „хронично стресирана млада дама“

30 април 2024 16 30

Актрисата заяви, че в миналото не е знаела как да диша

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ан Хатауей е имала сериозни проблеми като млада жена, пробиваща в Холивуд. С напредването на възрастта обаче актрисата се научава да се отпуска и да поставя себе си на първо място.

Докато размишляваше върху ролите, които е изиграла по-рано в кариерата си, и крехкостта на живота в подкаста на Дейвид Марчезе за New York Times, 41-годишната актриса от „Дяволът носи Прада“ казва, че често е играла хронично стресирана млада дама, защото в реалността се чувствала по същия начин.

„Бях сериозно стресирана млада дама. И като такава, което води до много неща, просто един ден ме озари мисълта, че приемам нещата за даденост, че приемам живота за даденост. Никога не знаеш какво може да ти се случи. Нещо може да падне от небето и да прекрати живота ти. И тогава си казах, че не искам да умра стресирана“, казва Хатауей за началото на живота си в Холивуд.

Попитана от Марчезе какво толкова я е стресирало в миналото, актрисата отговори, че все още се учела да диша в индустрията и да се справя с напрежението, на което всеки един млад и прохождащ актьор е подложен. „Това беше много сложно. Наистина беше много, много сложно и не знаех как да го контролирам“, допълва Ан.

Казвайки го с по-прости думи, Хатауей споделя, че всичко в живота ѝ на млада актриса в Холивуд е било причина за стресирания ѝ мозък. „Просто бях много, много вглъбена в ужасно много неща. Може би това е най-лесният начин, по който мога да го обясня“, признава звездата. Допълва, че е чувствала соматичен стрес по това време, което означава, че е чувствала физически симптоми на напрежение в тялото си, а не само в ума си. 

В скорошно интервю за Vanity Fair Хатауей, чийто нов филм The Idea of You излиза на екран на 2 май, призна, че от пет години е трезва. Тя потвърди постижението си и пред Дейвид Марчезе. Казва, че най-вероятно се е обърнала към алкохола в миналото, за да може да се справи със стреса.

„Моят личен опит е, че без него съм по-добре. Алкохолът за мен беше като гориво за потъване. А аз не обичам да потъвам“, казва актрисата. Допълва, че сега може да се наслади на партита без да пие, като просто живее за мига и се забавлява истински. Няма проблем около нея да се пие, но алкохолът просто вече не е за нея.

Решението на Хатауей да спре алкохола съвпада с това да бъде майка на две деца. Най-големият ѝ син, Джонатан, е на 8, докато малкият Джак е на 3 години. Момчетата са от брака ѝ с Адам Шулман.

Актрисата също така постепенно решава да елиминира и други нездравословни навици от живота си, като използването на социални мрежи. „Правя голяма част от житейските си избори в подкрепа на психичното здраве. Спрях да участвам в неща, които знам, че може да ме изтощят или да предизвикат духовно падение. Всъщност нямам връзка със социалните мрежи“, каза носителката на „Оскар“.

Събирането, което всички чакахме – Мерил Стрийп, Емили Блънт и Ан Хатауей

Ан Хатауей напусна фотосесия на Vanity Fair в знак на солидарност

Ан Хатауей: Казаха ми, че кариерата ми ще се срине

Хатауей също така се научава да бъде по-мила със себе си по време на снимачните процеси, особено когато се чувства по-стресирана от обикновено.

„Преди имах ужасни паник атаки, когато не знаех какво точно се случва. Определено не можех да кажа на някого и се притеснявах още повече, защото карах целия екип да ме чака. Сега се чувствам много по-спокойна, защото мога да отида при някой по-висшестоящ и да му кажа, че не се чувствам добре. Много хора ще останат до теб за 10 минути, докато не се оправиш, и след това всичко ще си продължи по план“, казва още звездата.

С годините Ан определено става все по-уверена, доказвайки го и на червения килим преди няколко дни. Тя се появи на премиерата на филма си The Idea of You в Ню Йорк, където впечатли с избора си на тоалет.

Ан Хатауей

Снимка: Getty Images

Главната актриса прикова погледите с червена, дълга до земята рокля с бюстие стил бандо и изрезки точно под бюста. Линиите по страничната и предната част на тоалета добавяха още повече дълбочина. Хатауей заложи на сребърни бижута – чифт обеци със зелени акценти и сребърни пръстени на двете ръце. Тя избра да запази грима си минимален с дръзка очна линия и лъскави устни в нюд цвят. Косата ѝ беше прибрана на закачлива конска опашка с бретон, падащ точно над веждите.

Филмът The Idea of You разказва за Солийн (Хатауей), която трябва да се превърне в придружител на тийнейджърската си дъщеря за музикалния фестивал „Коачела“, след като бившият ѝ съпруг се отказва в последния момент. Тогава 41-годишната дама се среща с Хейс Кемпъл (Николас Галитцин) и помежду им пламва мигновена любов.

Докато започват бурен романс, не след дълго статутът на суперзвезда на Хейс поставя неизбежни предизвикателства пред връзката им и Солийн скоро открива, че животът под блясъка на прожекторите може да е малко по-труден, отколкото е очаквала.

The Idea of You ще направи премиерата си на 2 май по Prime Video.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари