IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стрелба пред дома на Дрейк в Торонто

8 май 2024 10 40

Полицията разследва инцидента

Снимка: БГНЕС

Охранител, работещ в дома на Дрейк в Торонто, Канада, е бил прострелян, съобщиха властите, цитирани от CNN.

Полицията е била повикана в дома около 2 ч. местно време във вторник, където е открила ранен мъж, който е бил откаран в болница в тежко състояние, заяви инспектор от полицията в Торонто по време на пресконференция.

Според властите охранителят е работил пред дома, когато е бил прострелян. Той остава в болница в тежко състояние.

От полицията отказаха да отговорят дали Дрейк е бил в имота по време на стрелбата, но заявиха, че властите са в контакт с екипа на изпълнителя и те съдействат на разследването.

На въпрос на журналисти дали стрелбата има нещо общо с неотдавнашната вражда на Дрейк с колегата му рапър Кендрик Ламар, говорителят на полицията заяви, че все още не е установен мотив за инцидента. Той допълни, че в случая са участвали няколко заподозрени, които са напуснали района с автомобил, и че следователите преглеждат видеозаписите.

Представители на Дрейк отказаха коментар, когато бяха потърсени от CNN.

Той е един от най-продаваните изпълнители на всички времена. Петкратен носител на наградата „Грами“, известен с хитове като Nice For What, миналата година Дрейк беше отличен от Асоциацията на звукозаписната индустрия на Америка за това, че стана първият изпълнител, продал повече от 200 милиона единици.

Лирическата битка между Дрейк и Ламар се засили наскоро, когато всеки от тях пусна песни за другия, с лични и професионални закачки, които подхраниха онлайн дебати сред феновете им.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари