IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отново заедно – Кендъл Дженър и Bad Bunny опасно близки на Met Gala месеци след раздялата

8 май 2024 17 50

Двамата бяха забелязани заедно вътре на събитието, както и да напускат един и същи хотел на следващата сутрин

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кендъл Дженър и Bad Bunny създадоха повод за спекулации, че може би са подновили романтичните си отношения само 5 месеца след раздялата си. 

28-годишната моделка, която беше сред най-впечатляващите дами на тазгодишната Met Gala, присъства на парти, организирано от марката Casamigos, която е собственост на Джордж Клуни и Ранди Гербер. Макар да е пряка конкуренция на нейната текила 818, Кендъл очевидно нямаше проблем да се забавлява на събитието, което бе домакинствано от Стела Маккартни. Там беше и Bad Bunny, който пък бе една четвърт от домакините на тазгодишната Met Gala заедно с Дженифър Лопес, Крис Хемсуърт и Зендая.

Риалити звездата изглеждаше зашеметяващо, преобличайки се в бяла дантелена минирокля от дизайнера Андреас Кронтхалер, който създава тоалета за Vivienne Westwood. Сексапилният ансамбъл е вдъхновен от френската мода през 17 век, но има модерен привкус.

Под прозрачната бяла дантела имаше корсет и пола в мек маслен тон, заедно с дълбоко деколте. Дългите ръкави бяха прозрачни и се простираха в маншет във формата на камбана върху ръцете на Кендъл. Тя носеше бели сандали на висок ток, за да покаже стегнатите си крака. Дългата ѝ тъмна коса беше перфектно изправена и пусната свободно, комбинирана с мек грим.

От своя страна, 30-годишният Bad Bunny размени визията си от епохата на Ренесанса, която носеше на галавечерта в „Метрополитън“, с нещо доста модерно. Рапърът облече дълго шоколадовокафяво кожено яке върху бяла риза, светлосиви панталони и бели ботуши. Суперзвездата, чието официално име е Бенито Антонио Мартинес Окасио, беше допълнил визията с диамантена брошка и диамантени обеци.

Bad Bunny носеше още очила с тъмни рамки над спретнато подстриганата си брада, а косата му беше разрошена близо до темето. Хитмейкърът завърши цялостния си тоалет с голяма тъкана чанта от кафява кожа. 

Това изглежда е първият път, в който бившата двойка се наслаждава на общата си компания на публично място след раздялата им преди пет месеца. Дженър и Бенито бяха сред звездните гости на Супербоул през февруари, но пътищата им не се пресякоха. Моделката беше със семейството си в ложата на изпълнителния директор на Fanatics Майкъл Рубин, докато Bunny се наслади на мача заедно с други музиканти и изпълнителния директор на Apple Тим Кук.

Малко след като се появиха снимки, че Окасио и Дженър са опасно близки на партито на Casamigos, папараците ги уловиха да напускат един и същи хотел на следващата сутрин. Според източници, те са освободили стаите си по различно време, но все пак са използвали един и същи изход с един час интервал.

Сравниха Кендъл Дженър с Круела де Вил заради това, че носи палто от истинска овча кожа

Разделиха ли се Кендъл Дженър и Bad Bunny?

Кендъл Дженър разгорещи страстите с гола фотосесия

За разлика от тоалетите от висшата мода предната вечер, звездите заложиха на по-ежедневни дрехи на сутринта. Кендъл носеше бяла тениска и черен анцуг, докато Bad Bunny избра бежови панталони с черен суитшърт и бежова шапка. Той все пак носеше голямата си кожена чанта под ръка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Това е поредната среща на двамата след раздялата им. Те прекараха заедно Нова година с група приятели в Барбадос, само месец след като стана ясно, че са решили да тръгнат по различни пътища.

„Кендъл и Bad Bunny не таят лоши чувства един към друг и раздялата не беше драматична. Ще ги виждате заедно отново и отново. Дали това ще възроди връзката им, или просто ще им създаде възможност за изпускане на парата от време на време – и двете опции са възможни, но засега няма нищо официално“, казва източник пред DailyMail.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

... ( преди 1 седмица )
6tom se 4uvstvat dobre zaedno , niama ni6to lo6o v tova da si prekarvat vremeto edin do drug
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар