IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Хъдсън говори за раздялата с бившия си съпруг Крис Робинсън

9 май 2024 08 40

Била много трудна: „Имаше толкова много любов“

Снимка: БГНЕС

Кейт Хъдсън си спомня за сложния период, който е преживяла по време на раздялата си с бившия си съпруг Крис Робинсън. 45-годишната Хъдсън се появи в предаването „Шоуто на Хауърд Стърн“ по SiriusXM на 7 май, за да промотира дебютния си албум като звукозаписен артист, и също така обсъди брака си с 57-годишния Робинсън, музикант, известен най-вече с работата си с групата The Black Crowes. В разговора със Стърн Хъдсън си спомня как е прекарвала време с Робинсън и неговата група по време на турнетата им, докато са били женени от 2000 до 2007 г.

„Връзката ми с Крис беше толкова красива и в нея имаше толкова много любов, но аз наистина израснах от нея и това беше много тежка раздяла“, сподели тя, след като спомена развода им. „Това не беше лесна раздяла; бях много влюбена в него, но това нямаше да бъде до края на живота ми“.

„Крис е брилянтен – той е блестящ и наистина забавен и е един от великите музиканти – невероятен фронтмен, а с това идва и този вид живот на номад и артист, който може да бъде труден за връзките“, добави Хъдсън.

Звездата от „Почти известни“ отбеляза, че е била само на 21 години, когато са се оженили с Робинсън, и е била все още в началото на 20-те, когато са посрещнали сина си Райдър, който сега е на 20 години.

„Бях като бебе. Когато животът ми наистина започна да се развива и аз исках да тръгна в различни посоки, ние буквално не бяхме в едно и също пространство, за да продължим“, добавя тя за причините, поради които бракът ѝ с Робинсън не се е получил.

Повече от десетилетие след развода на Хъдсън и Робинсън актрисата и музикант е сгодена за Дани Фудзикава, с когото има обща дъщеря Рани Роуз, на 5 г. Хъдсън има и друг син, Бингъм „Бинг“ Хоун, на 12 г от Мат Белами, с когото имаше връзка от 2010 до 2014 г.

Хъдсън не коментира често миналите си отношения с Робинсън. През февруари 2023 г. актрисата казва в подкаста The World's First на Сара Фостър и Ерин Фостър, че бракът ѝ с Робинсън „беше толкова важен, за да ме научи какво е усещането да бъдеш безусловно обичан“.

„Без значение колко сложна стана връзката ни в един момент, най-важният момент за мен беше срещата с него и това, че той ми позволи да разбера какво е усещането за това“, каза тя тогава.

Албумът на Хъдсън Glorious излиза на пазара на 17 май.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари