IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездно отслабване: Как Сиара свали 15 килограма за три месеца

29 октомври 2020 14 30

Певицата иска да влезе във форма след раждането

БГНЕС

Отслабването не е лесно, особено ако наскоро си качил рязко килограми. Това знае много добре Сиара, която в края на юли роди третото си дете. Въпреки недоспиването и натоварения график покрай отглеждането на момченцето ѝ, певицата се зарече, че ще направи всичко по силите си, за да влезе отново във форма.  

Близо 3 месеца след първата тренировка, изпълнителката може да се похвали с първите резултати – тя е свалила близо 15 килограма. 

Наскоро Сиара стана на 35 и по този повод сподели нова снимка в Instagram. На нея изглежда невероятно, облечена в секси тренчкот със змийски принт. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Ciara (@ciara) на

“На 35 години се чувствам страхотно! Чувствам моята младост със сърце, изпълнено с благодарност. Ум и душа, пълни с мъдрост. Когато бях по-млада, никога не съм мислила, че ще кажа това на тази възраст, но дами, наистина се справяме още по-добре с времето, всяка година“, написа звездата.

Сиара позира на стълбите, които са отрупани с безброй червени рози, които нейният мъж ѝ подарил по случай празника. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Ciara (@ciara) на

“Кралице моя, ти си ми всичко... Ти си изпратена от небето. Ти промени живота ми към по-добро... Ти, Кралице, си най-любящата майка на нашите три бебета“, написа Ръсел Уилсън в социалната мрежа, поздравявайки любимата си за рождения ден. 

След като роди малкия Уин, който прилича доста на своя татко, Сиара веднага влезе във фитнеса и разкри на последователите си, че ще разчита на инструктор, с който да свали излишните килограми и стегне тялото си. Тогава тя обеща да показва всеки свой напредък на най-любопитните. 

През август певицата изтъкна, че основната ѝ цел е да отслабне с поне 21 кг, но знае, че гледайки 3 деца е доста трудно да спазва строг режим и да ходи редовно на тренировки. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Ciara (@ciara) на

„След като наскоро родих третото си дете, животът ми е по-забързан от всякога и знам, че първо трябва да се грижа за себе си, за да мога да се грижа за всички останали“, коментира Сиара. 

Многодетната майка желае да даде положителен пример на децата си, като се храни по-здравословно. 

“Тепърва започвам, но съм твърдо решена и се чувствам страхотно!“, казва още тя, мотивирайки много от своите почитатели да я последват. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Ciara (@ciara) на

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари