IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Диети 2021 – Megan Thee Stallion и нейната трансформация

11 май 2021 08 30

Хип-хоп певицата се стегна доста за няколко месеца

БГНЕС/IStockphoto

Американската хип-хоп певица Megan Thee Stallion е една от многото известни личности, които използваха пандемията и липсата на работа за дълъг период от време, за да влязат във форма. За няколко месеца тя успя да отслабне доста и в началото на април показа своя напредък. Благодарение на Тимъти Бут и неговата програма „Hot Girl Bootcamp“, 26-годишната изпълнителка отново е във форма.

Макар да ви се струва, че Меган е пълничка, разгледайте по-старите ѝ снимки и ще откриете разликата – тялото ѝ е доста по-стегнато от преди, което се дължи на усилените ѝ тренировки, стартирали през януари 2021-а. В Instagram тя споделя серия от видеа и кадри за своя тренировъчен режим и говори открито за трудностите, с които се е сблъскала.

Как Megan Thee Stallion успя да отслабне?

1. Смути преди тренировка

В един от клиповете виждаме певицата в самото начало, когато се тегли и мери, после започва различни упражнения с тежести, които я карат да се поти обилно. А по думите на инструктора ѝ, за да постигнете това, което има тя сега, ви трябва нещо повече от мотивация – промяна в хранителните навици.

За да има достатъчно енергия за тренировките, Бут ѝ приготвя смути, в което има бадемово мляко, банани, зеленолистни зеленчуци и други плодове. Затова тя никога не отива в залата, без да го е изпила.

Бут обяснява, че е важно тялото да има достатъчно хранителни вещества, за да се натоварва. Енергийните и възстановяващи напитки за мускулите след това, също са много важни.

2. Здравословна закуска

За да премахне коремчето и паласките, Меган не може да яде каквото и да е. Вместо да похапва тестени изделия за закуска, тя ги заменя с плодове като боровинки, ягоди, банани и малко гранола, които обърква с кисело мляко. Разбира се, следи стриктно количеството.

3. Вечеря – богата на протеини

Независимо колко е тренирала, изпълнителката задължително завършва деня си с някакъв протеин под формата на месо, съчетан с гарнитура от салата или задушени зеленчуци.

Наскоро Thee Stallion сподели в историята си в Instagram, че вечерята ѝ се състои от панирана риба и салата от кейл.

4. Хидратация

Певицата научава от инструктора си е, че както и да яде и спортува, ако не е достатъчно добре хидратирана, няма да има нормален метаболизъм. Ето защо тя гледа да пие много вода през деня, а не сода или други газирани и същевременно пълни със захар напитки.

„Едно нещо, което ми помогна много, е пиенето на литър вода на ден“, обясни тя в Instagram и показа специалната бутилка с нейното име, която винаги е с нея.

Днес Меган има по какво още да работи, за да достигне перфектните извивки, за които мечтае. Тя не споделя колко точно килограма е отслабнала, но по снимките ѝ може да съдим, че е на прав път.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари